14.01.2010, 21:21
|
|
Usta Yiğido
86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Kulüpler Rahat Nefes Alacak
Alıntı:
SiVaSLı MeRT 58 Nickli Üyeden Alıntı
şu işe bak be borç yok adam gibi futbolcu yok nası iş lan bu iş borcumuz olsun alanzinho gibi,alex gibi,keita gibi oyuncumzuz olsun be
|
Değilmi...
2-3 Sene Caka Satalım Sonra Sonumuz Erzurumspor Vanspor Adanaspor Gibi Olsun Yerlerde Sürünelim...
Senin Şehrin Maça 5 Liralık Bileti Alıp Girmesin 50 Liraya Adidas Forma Almasın 5 Liraya Atkı Almasın Zenginin Paraları Kasalara Kilitleyip En Basitinden Forma Arkası Reklamı Bile Vermesin Ardındanda Borçlanılsın Yıldız Topçu Gelsin İzleyelim...
Süper Ligde 5 Senedir Aynı Çizgide Devam Ediyor Sivasspor ve Bu Çizgidende Asla Çıkmaz...
Başkanımız Derki;''Ben Çok Kolay Yıldız Futbolcu Alırım Ama Sivassporunda 5-6 Yıllık Geleceğini Karanlığa İpoteğe Sokarım...Bunu Ne Ben Ne Yönetim Kabul Eder...Biz Sivassporun Geleceğini Kazanmaya Geldik,Batırmaya Değil''...
Bu Lafın Üstüne Tek Yorum Helal Olsun Olur 
O Kadar Akıl Verileceğine Burda 50 Bin Uye Var Adam Başı 10 Avro Verelim Hiç Değilse Yıldız Dİye Tututturulan Adamın Yarısını Biz Alalım...Varmı Burda O Kadar Babayiğit??...
İmkanı Yok...Sivaslıların %90 ı AKıl Verir Laf Söyler İcraat İçin Yol Gösterir İşe El Atmaz Yardım Etmez Bir de Üstüne İcraat Yapanı Paso Eleştirir...Çok Değişmemiz Lazım Çok...
|