Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Süleyman Keita ile ilgili bizim sitede ve başak sitelerde sayısız mesajlar yayınlandı..Ama görüyoruz ki bu arkadaş hala kampa katılmamış;hoca da dün yaptığı açıklamada Keita'nın şu anda Katar'da olduğunu ve bazı küçük pürüzleri çözmek için Katar'a gittiğini ve bugünlede geleceğini söyledi..Adamı sağlık kontrolünden bile geçirdi;herkes taman Keita Sivassporda dedi ama hala imza atılmış değil..Ben bu oyuncu ile ilgili daha önce bazı araştırmalar yapmış ve iyi bir oyuncu olduğunu öğrenmiştim .Bugünde oyuncu ile ilgili biraz daha araştırma yapayım dedim;ama internette bu konu ile ilgili hiç haber bulamadım..Asıl önemlisi oyuncunun son oynadığı Katar takımı olan AL KHARAİTİYAT takımının sitesine girdim..Şu anda Katar takımının resmi web sitesinde Takımın oyuncuları arasında Souleyman KEİTA hala takımın bir oyuncusu olarak gözüküyor..Umarım bu transfer bir an önce mutlu sonla biter ve bu oyuncu da kampa katılır..Amayatossi olayı hala aklımızdan çıkmış değil...Gelirse inanın bu oyuncunun takıma çok şey katacağına inanıyorum...
|
kardeşim transfermarkete gir oyuncu bizim rahat ol adamın kişisel sorunlşarı var şahsi yani adam bize ait artık