Yav 58isML58 rumuzlu arkadaş stadda "muhsin hoca istifa" diye bağrıldı demedi ki hemen adama zehir zemberek yorum yapıyorsunuz.Alın size sitedeki ıspatlar
Alıntı:
ahbey Nickli Üyeden Alıntı
Cidden 1-3 mü ? Şimdilik ??? eğer böyleyse Muhsin hoca istifa
|
Alıntı:
calipso Nickli Üyeden Alıntı
bilica-tum-mehmet yıldız
bu üç oyuncu=geçen seneki sivasspor
başka söze gerek yok , el birliğiyle takımı dağıttılar planlı olarak ben buna inanır bunu söylerim, hepsi planlı bu işlerin biz istedğimiz kadar bi yerlerimizi yırtalım. Sivasspor hem kupada hem ligde gidebilirmi sizce? öncelik küme düşmemek, bu maç bile planlı dyesim geliyor artık (iddaada giresun oranına bakın derim ilk yarı-ikinci yarı 2-2 kaç veriyor), yuh artık
|
Alıntı:
SEVDAMSIN58 Nickli Üyeden Alıntı
HEMSERILERIM HADDIM OLMAYARAK VEN DIYORUMKI GIRESUN SAHAMIZDA DUZ GECIYORSA UC GOL ATIYORSA BIZ YANI BU ANLAYISLA BIZ
BURSA MACINDA NE DURUMA DUSERIZ ACEBA YA TRABZON DUSUNMEK BILE ISTEMIYORUM VE BIRKEZ DAHA TEKRARLIYORUMKI BU TAKIMDA ERMAN YASIN IBRAHIM SAHIN VE UGUR KAVUK GIBILERINDEN BIRI BILE YER ALSA BU TAKIM ARTIK BIRSEY YAPAMAZ BEN KANAAT GETIRDIM FRANSA DA BIR AMATOR TAKIMDA ANTRENORLUK YAPIYORUM AKTIF OLARAK BU SAYDIGIM TOPCULARI TOPCU DIYE BURAKIN TAKIMI KULUBE BILE SOKMAM ISTANBUL TAKIMLARI COK GUZEL PLAN YAPMISLAR SIVASSPOR U DAGITMAK ICIN BUYUKSEHIR TUM VE SILLAYI FENERDE BILICAYI MEHMETIDE ALLAH BILIR FENERIN DOKTORU OZELLIKLE BOYLE YAPMISTIR ELINIZE SAGLI SAYIN YONETIM DUSMAN OLSANIZ BU TAKIMA BOYLE ZARAR VEREMEZDI NIZ
|
Alıntı:
[FONT="Comic Sans MS" Nickli Üyeden Alıntı
[B]ya ne bekliyordum ki, takima yeni transferler gelmis, hemen bir takim olmalarini mi bekliyordun??
|
Alıntı:
ahbey Nickli Üyeden Alıntı
Yendiğimiz takım Milan mı? Anderlecht mi? Real Madrid mi?
Nedir bu sevinç ya?
İkinci lig takımlarının birisinden kendi sahanda 3 tane yiyorsun, sonra 4 tane attık diye seviniyorsun?
İlginç..
|
Bundan sonra bu takım ŞAMPYONLAR LİGİ KUPASInı dahi alsa konuşacak son kişi sizlersiniz.Ne mutlu SİVASSPORLUYUM diyene