Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sol tarafta arıza büyüyor!
Alt 18.01.2010, 13:08   #23
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido
 
Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 43
Mesajlar: 867
Thanks: 181
274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sol tarafta arıza büyüyor!

O bu degil Yasin harbiden çok kötü. Ilk 11'e hiç yakismiyor. Bu takima hiç bir katkisi olmadigi gibi zarari çok büyük. Kovmaya gerek yok. Kalsin yedeklerde. Bize acilen bir stoper sart. Hatta neden stopere bir iki genç gelecek vaat eden futbolcu almiyoruz hepte orta veya forvete gençler aliyoruz.

Ferhat sol bekte çok is yapar, abdurrahmanda sag bekte iyi mücadele ediyor. Eger stoper de Sedat'in yanina güçlü bir stoper olursa beklerde çok is yapar. Ve arkada Murat'ta yedek olarak o gôreve hazir olur.

Ama eminimki Muhsin hoca stoper olarak en iyisini bulmaya çalisiyordur, ondan süphem yok ama birazda hizli olmamiz lazim.

çok iyi bir stoper alinirsa bu takim gelecek oyuncularlan çok çok daha iyi olur.

Bursa Kayseri viz gelir.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır