Cevap: Yere fırlattığın senin onurundu !
Bir futbolcu bir şehirle özdeşleşmiş ise o futbolcu her yönden gerek sahada gerek saha dışında ve gerekse sokakta herşeyi ile parmakla gösterilebilecek davranışlar göstermeli diye düşünüyorum.Hayrettin sivas sporda oynadığı yaklaşık 11 yıllık süreçte mütemadiyen takip ettim, sivaslı olmasından ve mücadeleci olmasından dolayı gururlandık.ama bunlar yetmedi, istikrar olmalıydı.o da onda yoktu.giresun maçı öncesinde de sanırım bazı gelişmeler oldu ki bu futbolcu devre arasında soyunma odasına giderken bir takımın kaptan olduğunun simgesi ve takımın manevi değerinin simgesi olan pazubantı Teknik heyete fırlatıyor ve arkasında bıraktıklarının farkına dahi varamıyor bence bu amatör ruh hali hayrettinin sonunu getirdi.bundan sonraki futbol yaşantısı sanırım Sivasın altında ikinci kalitede olan takımlarda devam edecek ya da boş boş gezecek.kimbilir belkide gelip yönetim ve teknik heyetten özür dileyecek. bence özrü kabul edilmemeli.gidene güle güle denmeli, bir daha hoş geldin denilirse bu taviz olur.herkese örnek bir harkete" kadro dışı" bırakma.herkes haddini bilsin.bundan sonra takımın kaptanlığına sedat ya da murat getirilmeli.