Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Özür Diledi!
Alt 20.01.2010, 11:46   #10
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Özür Diledi!

Alıntı:
BeYLeRBeYi58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence Hayrettinin affı konusunda bişeyler yapılmalı ve affedilmeli çünkü yıllardır bize emek veren bir oyuncu ve genç daha bize faydalı olacağına inanıyorum evet yaptıkları yanlış pazı bandını atmasıda çok büyük yanlış son zamanlarda futbolu ilede grafiği iyi değil ama düzeleceğine inanıyorum çünkü milli duygusu hırsı ona doğruları gösterecektir.Hepimiz yanlışlar yapıyoruz günlük yaşantımızda hayrettine sorulmalı bu düşüşün nedeni ne diye yargısız olmaz bu iş taraftarda yanlış yaptı yuhlamak ve küfretmekle ben orada idim ve orada bağzı küfredenlerle kavga ettik adamlar küfretmek için geliyor destek olmak için değil taraftar maç izlemez takım destekler faruk bisürü hata yaptı ve maçın en kötüsü idi ama kimse birşeyler söylemedi bence bu haksızlık 4 - 5 maçla adam harcanmaz o bizi milli takımda temsil etmiş bir futbolcu bence iyi düşünmek takıma kazandırmak gerek uğur kavuk çokmu iyi allah aşkına takım kötü olunca hayrettin hırs yaptı sonuçta kaptan ve söz dinletemeyincede hırsından hata yaptı durum buralara geldi elinizi vicdanınıza koyun siz bu durumda olsanız ne olmasını isterdiniz...Taraftar olarak bu oyuncuya sahip çıkmalıyız şimdi destek zamanı....
Aynen katılıyorum Bilet fiyatları 2 lira olunca maça gelipte Kendi toprağından çıkmış bir çocuğa küfür edersen elbetteki oda sinirlenecek.Maçın özetini izlemeyenler deflarca izlesin suç Hayrettindemi? yoksa Faruktamı o maçta sol tarafta oynayan Faruktu ve kaçıp gol atamda Faruğun tutması gerekn futbolcu idi
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ahwettt'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...