Cevap: Son Dakika!!! Hayrettin kadro dışı!
Alıntı:
must-y Nickli Üyeden Alıntı
yine de yazik! ne kadar iyi oynamasada o sivassporumuzun kaptani ve boyle kadro disi kalmasi dogru degil. muhsin hocaya halen guvenemiyorum bu adam bize iyilikmi yapiyor yoksa bizi dagitiyormu?
Muhsin hocayla sivasin bir kaç maçina baktim ama hiç iç açici degil.
sakin yanlis anlamayin bu benim fikrim çok cansiz duruyor hocamiz.
bize hareketli ve karizmatik bir hoca lazim. (yilmaz vural) mesela hic sevmem ama seyirciyi bile etkiliyor ve hareketlendiriyor. (bulent uygun) tam bir sivasliydi.
(bulent korkmaz) prensipli ve disiplinli ama bir agbey... vs...
|
kardeş birincisi bu takımı muhsin hoca kurmadı. öncelikle buna dikkat et. takımı kuran ve geçen yılki kadroyu dağıtan bülenttir.
ikincisi sen belki adını duymamış olabilirsin ama ülkemizde yurtdışı tecrübesi olan birkaç hocadan biriside muhsin hocadır ve dünya çapında tanınmış bir hocadır.
üçüncüsü bülent 9. hafta gitti. 1 galibiyet 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet.
geriye kalan 8 hafta da 3 galibiyet (1 de ankara maçı ile 4 oluyor) 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet. bu mağlubiyetlerin 1 tanesi beşiktaş 1 tanesi kayseri. kısacası muhsin hoca başarılımı değilmi şimdi sorman lazım kendine. kendi kurmadığı ve rezilleri oynayan bir takımı baya toparladı.
dördüncüsü dağıttı kim var. ersen mi? ne faydasını gördün ersinin. adam o boyla önündeki adama faul yapmadan kafaya çıkamayan bir adamdı. hayrettin kendi hatasının cezasını çekiyor. mbemba tecrübesiz ve kiralık gitti. tecrübe kazanıp gelecek diye. bide yeni alınan adamlara bak. başka takımla transferleri bitmek üzere iken muhsin hocanın adını duyunca o takımı bırakıp buraya geliyor. bunuda düşün. asıl muhsin hocanın takımını ancak gelecek yıl izleyebiirsin.
beşinciside bülent tam bir sivaslı olsa başarılı takımı dağıtmaz takviye yapar ve en azından uefa ya giderdi. gönderdiği hangi adamın yerine aldığı adam eskisinden iyi çıktı. erman tum dan iyimi. bide giden futbolculara bak özellikle yabancılara. bülent hakkında ne diyorlar.
kısacası Sabır ile asıl süper Sivasspor muhsin hoca ile olacak. Bulabileceğimiz en kariyerli ve en iyi hocayı bulduk bence. kıymetini bilmeliyiz.