Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor şu anda yeni kurulan bir takım konumuna gelmiş durumda..Takıma 7-8 tane oyuncu transfer edildi belki daha da edilecek....Bugünkü antremana 27 tane oyuncu katıldı...18 oyuncuyu geçen hafta ancak çıkarıp Denizli maçına çıkaran bir takımın bu hafta 27-28 oyuncuyla idman çıkması da çok ilginç..İdmanı izlemeye giderken açıkcası bu tarftarın geleceğini ne ben ne de hiçbitr tarftar beklemiyordu;artı idman Sayın valimiz ve yönetim kurulu bile tam kadro teşrif etmişti..İdman adeta bir maç havasında geçti..Yiğido gençlik tezahuratlarıyla idmana heyecen ve neşe kattı...Genç arkadaşlarımızın heyecanı bütün taraftarları sardı..Futbolcular bol bol alkışlandı..İdmanda en çok ilgi tabiki merak edilen yeni transferler Keita ve Fransız stopere gösterildi..M. yıldız ise en çok alkış alan oyunculardandı..Keita eski takımıyla idman ve maçlara çıktığı için çok hazır gözüktü..Fransız stoperde hazır olduğunu yaptığı çabukluk hareketleriyle gösterdi..M.yıldız daha yeni yeni takımla çalışmaya başlmış;hazır olması ve maçlara çıkması bana göre en az 1-1.5 ayı bulacak gibi..Umarım bir sorun çıkmaz..Kamanan her zaman ki durgundu..Tekrar söylüyorum bu takıma iyi bir golcü lazım..M.Yıldız ın nasıl randıman alacağımızı bilmiyoruz;İbrahim Şahin sürekli sakat,Kamanan istikrarsız geriye Agbetu,Rahman,Ahmet kalıyor..Rahman da 1 ay sonra hazır olacağına göre transfer bitmeden şu aşamada Zita ve Agbetu'nun yerine bütçeye uygun iyi bir golcünün kiralık da olsa alınması gerektiğini düşünüyorum...
|
kardeşim analizlerin süper bak ne diyeceğim inanki çok özel ve güzel transferler yaptık şöle bi kadroyu kafamızdan oluşturunca sanki taşlarda ufak defk eksiklikler var ve bu hissediliyor yetersiz kalacağı kanısına varıyoruz bana görede bu takıma bir forvet illaki lazım isterse mehmet düzelsin kim düzelirse düzelsin bakın yeni transferler ilerde gol çıkmayınca moral bozukluğuna gier örneğin herdeen topları değerlenmediğinde hayal kırıklığına uğrar çünki bunlar seriyer değil lokomotif futbolcular bu adamların oynadığı maçta en az bir gol olmuştur lehlerine vede ne olursa olsun bir defans daha alınmalı diyorum yerli veya yabancı gerekirse çift stoper oynasın takım