Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-SİVASSPOR
Alt 23.01.2010, 17:11   #254
Harbi Selim
Yiğido

40 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 Harbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekannt
Standart Cevap: TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-SİVASSPOR

Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar tamam bende iğreniyorum bu tirabzondan..şu ligde en nefret ettiğim..başarısız olmasını en çok istediğim takımdır tirabzon...ama benim anlamadığım bu kadar eleştirrken biraz haksızlk mı yapıyoruz ne....adamları geçen sene ki 3-0 lık dağıttığımız maçta biletlerini aldıkları halde içeri almamış polisler..facebookta videosuda var...mecnun başkanın bu knuda blgisi var mı bilmyorum ama eger varsa çok ayıp etmiş.....bizim düşmanımız dahi olsa böyle bişy yapmaya hakkımız yok...eğer ki biz şu zamanda osmanlıyı temsil eden ender şehirlerden birisysek anadolunun kalbiysek ozaman şu sözü söylemem gerekicek...."savaştan önce düşmanına su vermektir OSMANLILIK..."...yani biz o adamların para verip bilet aldıkları halde maça almazsak adlet yerini bulur ve zirveden bir anda böyle yere çaklırız işte..adamların ahı tutmuş bize.....maça gelince onarı elrionun müthiş oyunu ile devireceğiz..rakiplermzden denizli,manisa,ankaragücü,diya rbakır ve ksaımpaşa da puan kaybettiği iin..bizim alıcagmız bir galibiyet le bir anda 3-4 sıra atlıyacağız
Yiğido kardeşim. Su yok, ekmek yok, yemek yok.... Hiçbirşey yok onlara. Bizimkiler nasıl suyunu, ekmeğini ve hazır çorbasını götürüyorsa onlarda önlem alsın. Sen uzaktasın. Birgün sıcağı sıcağına yaşarsan haklı olduğumuzu anlarsın.