23.01.2010, 18:06
|
|
Usta Yiğido
86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-SİVASSPOR
Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar tamam bende iğreniyorum bu tirabzondan..şu ligde en nefret ettiğim..başarısız olmasını en çok istediğim takımdır tirabzon...ama benim anlamadığım bu kadar eleştirrken biraz haksızlk mı yapıyoruz ne....adamları geçen sene ki 3-0 lık dağıttığımız maçta biletlerini aldıkları halde içeri almamış polisler..facebookta videosuda var...mecnun başkanın bu knuda blgisi var mı bilmyorum ama eger varsa çok ayıp etmiş.....bizim düşmanımız dahi olsa böyle bişy yapmaya hakkımız yok...eğer ki biz şu zamanda osmanlıyı temsil eden ender şehirlerden birisysek anadolunun kalbiysek ozaman şu sözü söylemem gerekicek...."savaştan önce düşmanına su vermektir OSMANLILIK..."...yani biz o adamların para verip bilet aldıkları halde maça almazsak adlet yerini bulur ve zirveden bir anda böyle yere çaklırız işte..adamların ahı tutmuş bize.....maça gelince onarı elrionun müthiş oyunu ile devireceğiz..rakiplermzden denizli,manisa,ankaragücü,diya rbakır ve ksaımpaşa da puan kaybettiği iin..bizim alıcagmız bir galibiyet le bir anda 3-4 sıra atlıyacağız
|
Yanlışın Var stutgart58...
Geçen Yılki Maçta Trabzonspor Bölümüne Ayrılan Bölümde Biletli Tüm Taraftarlar ALındı...
Alınmayanlar Sivasspor Tarafına Girmek İsteyen Trabzonlulardır...Bunun Kararınıda İl Spor Güvenlik Kurulu Aldı...
Bu Uygulama İlk Defada Bizde Olmadı.Beşiktaş Bursa Arasındaki Maçlardada Kimliklere Bakılıp Rakip Takım Taraftarlarının Alınmadığı Oldu Daha Önce...
Olayı Trabzonlular Çarpıtıyor Tongaya Düşmeyelim..
|