Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi
Alt 25.01.2010, 15:22   #71
MESSİ58
Acemi Yiğido

MESSİ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 160 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 MESSİ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi

Alıntı:
balmandol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaa ne diyeceğimi,ne yazacağımı bilemiyorum..Hocamı suçlu,futbolcularmı suçlu.Takımda kondisyonmu yok,yoksa futbolcular bu olayı kafalarında bitirmişmi.Ama birde olayın diğer bi yönü var.Ben şahsen Trabzon ve FB maçından açıkçası ümitli değildim.İki maçtan 1 puan diyordum öyle de olacak galiba.Kime iyi desek şu oynasın desek gelen gideni aratıyor.Sol kanadımız o kadar çok bindirme yediki açıkçası Ferhat'ın yerinde olmak istemezdi hiç kimse heralde.Çok yazık oldu çocuğa belkide görüp göreceği bu oldu eriyip gidecek.Bir maç bir futbolcuyla kaybedilmez bunuda sahadaki diğerleri bilmeli ve hocada.
Ama ben hala hocanın bir sözü var hep onu telaffuz ediyor İLERDE DAHA İYİ OLACAĞIMIZI UMUYORUM..!!!! Hocam bu umma ne yaa.4-5 aydır bi sistem oturmazmı takımda.Aşağı yukarı bellidir bu ve bu süre de iyi bi süre.Bak futbolcular bi kaybetmeye alışırsa sen değil dünyanın en iyi hocası kurtaramaz bu takımı.Lütfen hoca,lütfen sevgili futbolcular kendinize gelin artık.
Yöneticiler sevgili başkanım ve diğer yönetim kurulu üyeleri sizede burda iş düşüyor.Birileri çıkıp bişetler söylesin..
Siz,biz BÜYÜK SİVASSPOR'UN BÜYÜK TARAFTARI tabiiki bizede iş düşüyor.Bakın bu FB elimize bi daha böyle geçmez.Şu an omurgası çökük bu takımın.4 tane cezalı oyuncuları var.Destek verelim bağırıp çağırıp bu maçı alalım.Futbolcuları bağrımıza basalım ve yenelim.Bu hafta miad olsun...
İYİ GÜZEL SÖLEMİŞ YAZMIŞSINDA YİĞENİM ARTIK PEMBE HAYALLER KURMAKTAN VAZGEÇMELİYİZ B U HOCAYLA DEVAM EDERSEK KÜME DÜŞERİZ. ADAM AYLARCA Bİ SİSTEMİ OTURTAMAZMI NYAAAA HER MAÇTAN SONRA MEDYAYA RAKİP TAKIMA HOŞ GÖRÜNMEK İÇİN ÇOK İYİLER İYİ TAKIM OLMUŞLAR TEBRİK EDERİZ ONLARI BİZDE İYİ YOLDAYIZ DAHA İYİ OLACAĞIZ DİYO YAV ZAMANMI KALDI ARTIK BİTTİ BİTİYORUZ AKILLI OL BİRAZ YAA HALA KİMİ NERDE OYNATACAĞINI BİLMİYOSUN ADAMLAR SAHADA AYAKTA DURAMIYO GEZİNİYO HİÇMİ İDMAN YAPTIRMIYOSUN NE YAPIYOSUNUZ ANLAMIYORUMKİ. ÇARŞAMBA GÜNÜ BURSAYA YENİLİRİZ PAZARDA FENERE. ELİNE SAĞLIK OLUR HOCA SONRADA AÇIKLAMANI YAPARSIN İYİ TAKIM OLMA YOLUNDA İLERLİYOZ DİYEE İLERLE BAKALIM BU TAKIMA 11 YIL EMEK VERMİŞ SİVASIN ÖZ ÇOCUĞU HAYRETTİNİ YİYEEN BÜYÜK YİĞİDOLAR TOPLULUĞU SENİDE YER AKLINDA BULUNSUN...
MESSİ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır