Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maç Fotoları//Trabzonspor-Sivasspor
Alt 26.01.2010, 14:55   #36
alemdargokhan
YASAKLI ÜYE

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alemdargokhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maç Fotoları//Trabzonspor-Sivasspor

1. si çömlekçide yabancı uyruklu kadınlar var.

2. si genelde oranın müşteri potansiyelini il dışından gelen kişiler oluşturuyor.

maçtan önceki akşam burdaki arkadaşlara 58 plakalı araba gördüğümü dostane şekilde yanlarına yaklaştığımı fakat korktuklarını anlatmıştım.bu arkadaşları çömlekçi mahallesinde görmüştüm.yani çömlekçinin müşteri potansiyelini görmüş olduk biraz!

ayrıca şunu da belirtmek isterim, ben sivasta şehrin en işlek caddesinde bordo mavi formam ve beremle tur attım.hem de maç günü.

ben şehir içinde sivas kaşkollu foto koyabilen birisini göremedim henüz.bunu da sorgulamak lazım.trabzon sahil kentidir ama tabela resminin arkasında dağ var, bilmem anlatabildim mi?

sivas maçına özel forma yapılması işi yalan haber.taraftarlardan bitanesi böle bi çalışma yapıp foruma koymuş, yoksa gerçekte böle bir ürün satışı yoktur.

bmn de hoş olmayan bir foto eklendi, daha sonra kaldırıldı.şimdi burda da yapılmış aynısı.bence bunlar gittikçe zedeliyor iki takım taraftarının arasını.

bizden birisi yaparsa da yanlış, sizden birisi yaparsa da yanlış.edep sınırlarını bilmek lazım her zaman...
alemdargokhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır