Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: KOLAY TESLİM OLDUK. NEDEN?
Alt 26.01.2010, 17:50   #22
karen
Acemi Yiğido

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 karen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: KOLAY TESLİM OLDUK. NEDEN?

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla bu yıl gerçekten zehir oldu bana.Artık yeter!Oynamıyorsanız çıkın ben oynarım beleşe..
hay azina salik kardes al bendende o kadar.gerci sivasli olan hayrettin sahada yürüyerek dolanirsa.yabancilar ne yapsin.bu takima taze kan lazim,ama bu kan teknik hocayla olur,adam malup olmusuz daha trabzonsporu övüyor,bu seneye kadar trabzonun bize ne üstünlüyü vardiki,baska takimlara övgü yadiracana kendi takimini düzelt hoca böle calismak olmaz,takim daha üc pas yapamiyo oyuncularin biri samda biri halepte,allahtan erman varda cocuk bisey yapamasada saldiriyo,yerinde ronaldoda olsa aynisini yapar zaten,tekniktrektörde zaten allaha emanet,nasrettin hoca gibi göle bi maya caldik tutarsa tutar,tutmazsa zaten göl ayni göl,sivasli keriz deyil,yönetimdeki efendiler,ya bu takimin basina adam gibi bi tekniktrektör getirin yada brakin takim kendisi calissin,kafalarina göre takilsinlar böle giderse,zaten küme düseriz bu teknik adamla,tekniktrektörede bisey demiyorum,onu oraya getirende suc,bide takim sözcümüz var fikret ünsal efendi,mac oynamadan takimi malup duruma sokuyo,süprüz yapmaya gidecekmisiz trabzona,trabzon kac mac bizi yenmiste süprüz yapacakmis acaba,bence süprüz trabzonun sivasi yenmesiydi,fikret ünsalada söylüyorum,bisey bilmiyosan mactan önce yorum yapma kardeysim,takimin güvenini kazanmasini sagla süprüz yapmaya deil kazanmaya gidiyoruz de,bu takimin basinda ben olsam.ilk deyistircem kisilerden biriside sen olursun fikret ünsal,trabzon yorumundan sonra,SAYGILAR KIMSE KIZMASIN BANA ARKADASLAR AMA DOGRUSU BU
karen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla