Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: SİZCE TAKIMDAKİ KÖTÜ GİDİŞİN SEBEBİ NEDİR ?
Alt 27.01.2010, 18:19   #6
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: SİZCE TAKIMDAKİ KÖTÜ GİDİŞİN SEBEBİ NEDİR ?

İlk yarıdaki takımla şu anki takım çok farklı;çünkü takıma direkt oynayan 4-5 oyuncu daha katıldı...Bu oyuncuların kariyerleri iyi olmasına rağmen sorunlu oyuncu oldukları için;geldikleri takımda 2-3 yıldır yedek kaldıkları için bazılarının da antreman eksikliği olduğu için takıma istenen katkıyı yapamıyorlar...Taide kondisyon eksikliğini kapatırsa,Lucien hızla kilo verirse Elrio fazla çalım atmaktan vazgeçip takım oyunu oynarsa Defansa Sedat'ın da katılımıyla bu takım 3-4 maç sonra oturmaya başlayacaktır..Eğer yönetim son anda bir sürpriz yapar iyi bir de forvet alabilirse bu takım o zaman kısa sürede düzlüğe çıkacaktır...Unutmamlı ki Eğer hocamızı gönderirise gelecek yeni hocanın da takımı tanıması için bir zaman gereklidir..Bu zaman bizi Bank Asya ya götürür..Hocamıza sonuna kadar sahip çıkarsak bu takım istenilen seviyeye mutlaka gelecektir...İlk yarı da da hoca ilk geldiğinde alına mağlubiyetler sonrası takım arka arkaya puanlar alarak 17 puana ulaşmıştır...Ben ilerleyen haftalarda bu takımın çok iyi işler yapacağına gönülden inanıyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır