Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: SİZCE TAKIMDAKİ KÖTÜ GİDİŞİN SEBEBİ NEDİR ?
Alt 27.01.2010, 21:59   #29
rezi
Yiğido

141 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 rezi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SİZCE TAKIMDAKİ KÖTÜ GİDİŞİN SEBEBİ NEDİR ?

neresinden tutsan orası eline geliyor uyum diyoruz diyarbakır yarım sezonda iki takım değiştirdi bizden iyi oynuyorlar hocamız gençleri oynatacak dedik yeni gelen harun nerede ahmet nerede rahman ne oldu yunus bir göründü sonra oda kayıp petkoviç bıraktığı yerden devam abdurrahman gene çok çalışıyor yasin canlı bomba nerede ve ne zaman patlayacağı belli değil aubey dağınık gözüktü faruk saldım çayıra mevlam gayıra otursun kendini bir seyretsin bakalım kendini süper lige layık bulacakmı musa nasılsa yerin garanti oynamasanda koşmasanda olur arkada apo nasılsa senin hatalarını kapatmak için koşturuyor keita stil olarak aynı silla nabil herhalde oynadıkça açılacak aynı elrio gibi erman atsan atılmaz satsan satılmaz kanat adamı dediğin ileri geri çalışır sen ileri gidince geriye geri gelince ileriye gitmiyon ne ayak böyle agbetuda aynısı ve kamanan sen bu bursada oynamayımı düşündün güldürme bizi ve ve ve yönetim dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldunuz son üç güne girildi daha alternatifli bir kadro yapmak için hala zaman var her kaybedilen maç milyarlarca lira demek artık küme düşmeyi düşünmüyoruz sayenizde anladıkki her şey para imiş hani ikitane pahalı futbolcu verip bir tane ucuz aldınız ya hani okadar çok paralara futbolcu almayız dediniz ya şimdi soruyorum sizlere fenerde mehmet topuzmu bilicamı tum ve sillamı ermanmı sezon başında ''çok'' paraya alınmayan yabancılarmı şimdi can havliyle alınanlarmı ?eminim ki sizlerde bizim gibi kahroluyorsunuz ancak bizim için lig denizli maçıyla başlıyor kabul edin ve ivedi çözümler bulun isteyin canımızı verelim.
rezi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır