Cevap: SİZCE TAKIMDAKİ KÖTÜ GİDİŞİN SEBEBİ NEDİR ?
Bende bari Not vereyim :PPPP
AKIN: Trabzon macinda hicbir golde hatasi yoktu, Umut'un yüzünden dizini sakatladi. Yoksa her topa atlamayi calisiyor. 8/10
PETKOVIC: Bursa macinda hic birsey yapamadi ve her gol'den sonra el kol hareketi yapiyor. 2/10
ABDURRAHMAN: Sag kanatta (arkada) bu sezon pek ofansif ve aktiv oynamiyor ama mücadele ediyor. 6/10
HAYRETTIN: Bu Sezon hic bir varlik gösteremedi ve Akin gibi bir kalecimiz olmasa, kendi kalesine atarak Gol Kralligina otururdu 2/10
MURAT: Bu Sezon cok hatasini görmedim ve mevkiisindede basarili bir performans sergiliyor 7/10
SEDAT: Bazi Golcülerimizden (özellikle Ersen oda gitti cok sükür) daha cok gol atan bir oyuncumuzdur. Ikili Mücadelerindede basarili. 8/10
LUCIEN AUBEY: Yeni ve degerlendirmek icin daha cok erken.
YASIN: A2 takiminda Yasin'den daha iyi oyuncu bulabiliriz. Bursa macinda onun yüzünden daha cok gol yiyebilirdik. Yürüyen Oduna benden 1/10
KEITA: Ilk Macinda bence basarili bir performans sergiledi. Degerlendirmek icin ama cok erken.
MUSA: Kaptanlik Pazubandini koluna takdigindan beri, sahada pek varlik gösteremedi. Ama Musa'ya ihtiyacimiz var cünkü Sivasimiz icin önemli bir oyuncu. 7/10
IBRAHIM: Hicbir hatasini göremedim son maclarda ve cok basarili bir Oyuncu. 10/10
NABIL: Ilk macinda fena degildi ama Keita daha iyi oynadi. Cok erken oldugu icin degerlendiremem.
ERMAN: Bülent'in aldigindaki gibi Messi gibi ama zaman zaman'da bir varlik gösteremiyor. 8/10
ELRIO: Iyi bir oyuncu. Bir zaman sonra daha etkili bir oyuncu olabilir. Insallah Sezer'i aratmaz. 6/10
CIHAN: Orta saha oyuncusu zannediyordum ama Muhsin hoca santrofor olarak oynatiyor. Sezon basindaki performansindan cok uzak. 5/10
FARUK: Oynasa, basarili olacagina inaniyorum. Az oynadigi icin 4/10
AGBETU: Hizli ve mücadeleci bir oyuncu. Ama top kaybedince daha istekli olmasi lazim topu almak icin. 7/10
MEHMET: Fenerbahce macinda formasina kavusacak. Insallah eski formuna ulasir ve daha fazlasini verir. Not yok.
KAMANAN: Mehmetsiz bir hic. Daha tehlikeli olmasi lazim ve Mehmetsiz oynamassa, cok kötü olur. 6/10
Arkadaslar bu benim degerlendirmem, sizinkileri görmek isterim:P
|