Cevap: TSL/Sivasspor - Fenerbahçe
Arkadaşlar ben öğretmenim.Sivas dışında görev yapıyorum.Takımımızı sürekli internetten, basından,heryerden takip ediyorum.Arkadaşlar tekrar söylüyorum.Yılmak pes etmek yok.Destek zamanı futbolcularımızla çıktık biz bu yola.Ve onlarla devam edeceğiz.Onları küstürmenin veya demoralize etmenin takıma verdiği zararlar gerçekten büyüktür.Sivasspor ciddi anlamda bir değişikliğe uğradı.Gidenler gelenler....Lütfen hocamıza ve futbolcu kardeşlerimize güvenelim.Bu saatten sonra elimizden başka birşey gelmez.Gs,Fb,Bjk,Ts bunlar çok mu iyi top oynuyor.Bunların kimi kupada yok,kimide ligde nasıl 3 puan alıyor belli değil.Ben iddia ediyorum aldığımız oyuncular gerçekten kaliteli,ama sadece 2-3 maç sonra takım olma bilincine varacağız.Tabiiki defansa 2 tane adam alınsaydı,ilk 7 takım arasında olurduk.Fakat şu manzara bize ligde en üst 12.sıraya çıkabileceğimizi gösteriyor. Olsun bunlar hep tecrübe.Bu seneyi kazasız atlatıp seneye kadromuzu koruyup sağlam 2 defans 1 golcü alırsak avrupa defterine kaldığımız yerden devam ederiz.Fb maçı ile ilgili daha önce yorum yapmıştım.Kusuruma bakmayın gerçekten konunun dışına çıktım herhalde.Ama mesele sivas olunca gözüm birşey görmüyor.Son olarak lütfen arkadaşlar olumsuz yorum yapmayalım.Hep iyi ve güzel şeyler düşünelim.Biliyorsunuzki güzel gören güzel düşünür.Güzel düşünende hayatından lezzet alır.Bir bardağın yarısı su ile dolu iken lütfen diğer boş tarafa bakmayalım.Bu takım bizim 1-ligden düşmeyeceğiz.2-Yine herkes bizi konuşacak.3-Geçmişteki başarılarımızı daha ileriye götüreceğiz ÇÜNKÜ BİZ YİĞİDOYUZ.ÇÜNKÜ BİZ MERTİZ.
|