Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Önce Aynaya Bakın
Alt 29.01.2010, 01:07   #5
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Önce Aynaya Bakın

Aynaya baktığımda ve yapmış olduğum yorumlardan hiç pişman değilim. Evet Bülent Uygun gitmeliydi. Yaptığı hataları sonradan konuşmalarında kendisi de tek tek kabul etti. Onun son sene yaptığı kadro, oynattığı sistem, oyuncu tercihleri hatalıydı ve dibe vurmuştu. Gitti.
Hayrettine tek başına yüklenmemek gerektiğini, taı savunmamızın berbat olduğunu, suçlunun herkes olduğunu hep yazdım ama son durumda maç sırasında hocaya tartışıp pazubandı atıp Ankaraya gidince takım disiplinini savunmak zorundaydık, cezalandırılmalı ama gönderilmemeli tavrını yazdım şahsen. Halen de hoca ile konuşturulup affedilmesini istiyorum.
Takımın geleceği konusunda ise istikrar diyorum. Muhsin Ertuğral bu yıl için değil en az iki yıllığına gelmiştir. Başkanın bu uzun vadeli planına destek olalım.Bu yıl ligde kalacağız, seneye iyi futbolla üst sıralarda olacağız. Hoca gitsin diyen arkadaşlar takıma en büyük kötülüğü yaparlar. Hocaya destek verelim. Diğer takımlar gibi bir sezonda birden fazla hoca değiştirmeye başlarsak işte o zaman sıradan takım oluruz, vasat hocalar çöplüğüne döner, şu anki Denizlispor gibi mesela çırpınır dururuz. Biz halen iki-üç maç kaybetsek bile yine de düşmeyiz. Ama istiyoruz ki tehlikeli bölgeden bir an önce çıkalım, o yüzden sitemlerimiz.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...