Cevap: İkinci Yarı Farklıydı
bülent uygun beyefendi geçen sene düşme durumunda olan kocaeli maçında maç bitimi aynen şöyle dedi 2 farkla yendik ama fark daha fazla olurdu takımı biraz çektim dedi ki bizde gördük çok ii hatırlıyorum boş kaleye bilerek atolmayan goller vardı bak şimdi kimse acıyomu elin oğlu gelio 3 atıyo 5 atıyo gidio bakınız abartmıyorum bu takımın defansına git bank asyadan en beğenmediğin takımın geri 4 lüsünü yerleştir inanki çocuklar süper lig heyecanıyla daha ii defans yapar bu lucien aubeye ben çok güveniyorum ama gerçi toparlıo gibide ama garip bi oyuncu top ayağına gelince kaleciyi çok düşünüo elrio ya gelince o videolarda daki adamdan eser yok hoca dioki iklim olayı yahu fransa sivastan sıcakmı kopenhag sivastan sıcakmı kaldıki yağmur su ligi bu adam orda nasıl oynamış taider çok ama çok ağır eğer galipsen top tutmak için sokarsın gole yönelik faydası olmaz çünki ofans ve kontra uyumu yok keitaya gelince bakın en iisi o ve kanıtlayacak ama yerini yadırgıo orta göbeğe koymuş hoca adam burda ne işim var der gibi ortada bu adam 4-3-1-2 sisteminde 3ün sağındaki adam olursa daha verimli olur sonra bizim hoca bu sistemide kullanmıo garip bi adam 4-5-1 oynuo olmaz kardeşim bu takım kaldırmıo elrioyu her hafta bi yerde denio sen kaç maçlık kredi aldın adamın yeri yurdu belli garibim öksüz gibi oynuo bırak serbest oyun kurucu olarak sen oyunu ibrahim doğaşana yüklemişsin adam 5-1 ken gülebilio ya hiç bişey demiorum
|