Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar 1-bülent uygun bu takımın başına gelemez 2-muhsin hoca gitmeli 3-hikmet karaman gelmeli.sanki bu takımı sadece bülent bu hale getirdi hadi BİLİCA nın satılması hariç TUM, SYLLA, MURAT ERDOĞAN,BALİLİ,DİALLO satılırken başkandan gizli mi satıldı başkanın haberi yokmuydu.bir de şu timsah gözyaşlarını bırakalım.YA SİVASSPORLU OLUN YADA BAŞKA TAKIM TUTUN.ben istanbulda oturuyorum adam önce fenerli gsli bjkli sonra SİVASSPORLU etrafımdaki herkes 2 takım tutuyor ama hep 2. takım SİVASSPOR böyle şey olmaz inanın 3 büyükleri biz ayakta tutuyoruz.benim 6 yaşında oğlum var şimdiden sadece SİVASSPOR u tutmasını sağlıyorum.arabamın plakası 58 olsun diye SİVASTAN aldım istanbulda biniyorum.58 HD 340.
|
Çok güzel yazmışsınız. bülent uygunun bu takımla yaşadıklarını inkar etmek nankörlükten öte terbiyesizliktir. ama muhsin ertuğralın geçmişi bilgisi tecrübesi ve herşeyden önemlisi beyefendiliği sivasspor için bulunmaz bir fırsattır. unutmayın başarı ancak istikrarla birlikte gelir. bülen uygunun gidi şi ise yaptıklarına gölge düşürmeye yetti. bu konuda fazla yorum yapmayacağım. Sorunlar o gitsin bu gelsinle çözülmez bunun bilincinde olduğunuzu düşünüyorum. teknik direktör değişikliği ev fazla 2-3 maç farkeder benim düşünceme göre sonrası ise aynı oyuncular ve aynı sorunlar... ikinci takım meselesine gelince bu takımın kurucularındandır dedem (nurettin tarıkahya) dolayısıyla 2. takım olması gibi bir lüksüm yok. plaka mevzuuna gelince de 35 AH 5858 zaman birlik ve destek zamanıdır.