Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas'ı Kim Yaktı?
Alt 02.02.2010, 23:30   #13
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 942 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivas'ı Kim Yaktı?

Önce konu başlığını açan Sentetiğe Çok teşekkür ediyorum....Ben inanıyorum ki İlerleyen haftalarda bu yazıyı yaZan şahıs ve Bu yazıyı yazan kişiyi %100 haklı bulanlar yanıldıklasrını anlayacaklar..Sivasspor bu yıl eğer düşerse kesinlikle şerfiyle düşecek;ama ben düşeceğime kesinlikle inanmıyorum ve inanmak da istemiyorum..Kemal BELGİN'in nasıl bir kişi olduğunu öğrenmek isteyenler F.B kulübüne fax çeksinler ve hahhındaki iddiaları öğrensinler..Güya bizi uyuarıyormuş bu adam;niye uyarıyor acaba?Sivassporu çok svdiği için mi uyarıyor;yoksa yrni gelen oyuncularla ve sivassporla dalga geçmek için mi?Yazıyı dikkatli olursanız oyuncuları siyah ve beyaz olarak ayırmış yani resmen ırkçılık yapmış;kaldı ki K. BELGİN gibi 4o yıldır spor yazarlığı yapmış birisi oyuncuların adını bilemeyecek kadar bilgisiz mi yoksa dalgasını mı geçiyor...Diyor ki başkan ve futbolcular Sivas'ta bu maçtan sonra nasıl rahat dolaşıyor:Yani resmen Sivas halkını futbolculara ve başkana karşı tepki gösterin ayayklanın demek istiyor..Kaldı ki sivasspor 3. lige Hatta Amatöre bile düştüğünde Sivas'ta gerke yönetime,Gerk başkana,gerekse futbolculara karşı kesinlikle kötü davranış ve protesto olammıştır..K. BELGİN herhalde geçmiş yıllarda kötü sonuçlar alan İstanbul takımlarının tarftarlarıyla Sivasspor Taraftarını karıştırıyor;çünkü İstanbul'un 3 büyük takımının tarftarları takımları çok kötü sonuçlar aldığında geçmiş yıllrda kulübü ve antreman sahsını basmışlar;hatta bjk tarftarları antraeman sahasını basarak futbolculara bile saldırmıştı...Bizim taraftarımız kesinlikle bu tür eylemlerde hiçbir zaman bulunmamıştır ve bulunmayacaktır............... .......Yeni gelenlerde dünyanın her takımında olduğu gibi bizim takımda da uyum problemi görülmrktedir..Çünkü yeni gelen oyuncular devre arasının kısa olmasından ve Türkiye kupası maçları olması nedeniyle yetrince antreman yapılmadan maçlara çıkmışlardır...Asıl takımın uyumu bundan sonra ortaya çıkacak;en azından takım daha fazla birlikte olacak...Hazır olmayan oyuncuların hazırlanması sağlanacak;antreman eksiklikleri giderilecek ve arkadaşlarıyla kaynaşmaları sağlanacaktır..Ben bu uyum sorunun kısa sürede aşılacağını düşünüyorum;çünkü yeni gelen yabancıların hepsi aynı dili konuşan aynı ekolden(Fransız Ekolü)gelen oyuncular...YENİ TRANSFERLERDEN RAHMAN VE HARUN ve genç oyuncu YUNUS un da katkılarıyla SİVASSPORUN BUNDAN SONRAKİ ZOR MAÇLARA DAHA GÜVENLE ÇIKACAĞINA İNANIYORUM...Yrıca Zita da takımla antermanlara başlamış..Hocanın orta sahada bu oyuncudan da yararlanacağına inanıyorum..Büyük KAPTAN M. Yıldız ında forma girmesiyle bu zor günleri daha çabuk atlatacağımıza Yürekten İnanıyorum.......
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...