Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bir zamanlar Yiğido'ydu!
Alt 03.02.2010, 11:55   #36
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Bir zamanlar Yiğido'ydu!

Valla herkes birilerini yerlere vurup duruyor...ama artık bırakalım bunları.
1. suçlu Bülent UYGUN bu konuda hem fikiriz.
2. suçlu Yönetim..Sayın başkandan en alt idarecisine kadar.Bu gidenleri gönderirken seslerini çıkarmadıkları için.
Sayın Fikret ÜNSAL açıklama yapmış dün.''Takımı bu hale getiren en büyük suçlu Bülen UYGUN'dur'' diye.Peki sayın ÜNSAL size zamanı gelince sormazlarmı o malum hoca takımın başındayken sesin çıkmıyorda,şimdi niye ahkam kesiyorsun diye.
Transfer konusuna gelince hoca bu adamları alırken heralde yönetime danışmıştır.Onlarında fikirlerini almıştır.O zaman niye sesiniz çıkmadı.Liglerimizde bi sürü oyuncu varken gidip taaa bilmem nerelerden adamları getirdiniz.Bakın bi CEYHUN ERİŞ'i alamadınız.Adam Denizlispor'la anlaştı.
Ama ne olacak şimdi.BUNLAR YAPILDI EDİLDİ.ŞİMDİ NE DESEK TAKIMA ZARAR VERİR.BUNDAN SONRA YAPACAĞIMIZ TEK ŞEY TARAFTAR OLARAK TAKIMA SAHİP ÇIKMAK.BU TAKIM KÜMEDE KALIR BEN DÜŞME İHTİMALİNİ HİÇ GÖRMÜYORUM.BU ÖNÜMÜZDEKİ 3 MAÇ ÇOK ÖNEMLİ VE BEN 7 PUAN ALIRLAR DİYORUM.TARAFTAR OLARAK YOK SIRTIMIZ DÖNELİM,YOK BİLMEM NAPALIM BUNLARA GEREK YOK.HEP DESTEK,TAM DESTEK ZAMANI.BU TAKIM BİZİM NE BÜLENT'İN NE MUHSİN'İN,NEDE YÖNETİMİN..BUNLAR HEP GELİP GEÇİCİDİR.AMA BU TAKIM SİVAS'IMIZIN TAKIMI.
ELEŞTİRİ TABİİKİ YAPACAZ AMA GELİN BU ELEŞTİRİLERİ 3 HAFTA ERTELEYELİM ARKADAŞLAR.HEP YANLARINDA OLALIM.HAKSIZMIYIM.???
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla