Cevap: "Çöküşün sorumlusu Bülent Uygun!"
Şimdi takım kötüye gittiği için çeşitli savunma mekanizmaları üretilmeye başlandı.Evet denildiği gibi, geçen yılın başarılı takımının bu yıl bozulmasında eski T.direktörün suçlu olduğu ifade edildi, T.Direktör ne dediyse onu yaptık dediler.Peki sormazlar mı sayın ünsal; yönetim ne yapıyor diye.Suçlu aranacaksa herkes kendine pay çıkarmalı hatalarını tıpkı başkan gibi itiraf etmeli.Ben anlamadım basın sözcüsü ne cüretle bunları konuşuyor, üstüne üstlük şimdi de yeni T.Direktörün Türkiye futboluna yabancı olduğunu söyleyerek sayın M.Ertuğralı sindirmeye çalışıyor.Takımın şu anki durumunun senin için bir önemi yok sanırım.TV lere çıkıp bozuk lisan ile konuşmak takımın gerçek sahipleri olan taraftarları üzmektedir.Sen de büyüklük yap başarısızlığın sebebi olarak gördüğünü ifade ettiğini B.Uygun gibi çık ve istifa et.o zaman senin de büyük olduğunu belki senin gibi düşünenler anlar.
Önemli bir maç arafesinde basın sözcüsünün takıma moral vermesi gerekirken söylemleri ile takımın motivasyonunu ve taraftarın umudunu söndürmekle Sivas Spora en büyük kötülüğü etmiş bulunuyorsun, sayın Ünsal lütfen bir Sivaslıya yakışır şekilde ya kendini yiğio gibi görerek konuş ya da bırak bu işleri...profesyonel bir basın sözcüsü, profesyonel bir yönetim lazım bize...
Bence Tv de konuşma yapmadan önce eski T.Direktörle, satılan ya da gönderilen futbolcularla bir açık oturun yap ki bizde gerçekelri orada görelim ve senin dediklerin çıkarsa sana alkış tutalım.Şunu merak ediyorum, bu M.Ertuğral takımı toparlayıp ligde kaldığında acaba şu anki söylemlerinin ve demeçlerinin altında ezilebilecek misin? yoksa görmezlikten mi geleceksin...Dua ediyorum ki bu takım ligde kalsın ve umudumu yada umutlarımız bitirmedik.takım ligde kalacak., bazıları çok ama çok bozulacak....