Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/Sivasspor-Denzilispor maçı tahmin ve yo
Alt 03.02.2010, 11:35   #6
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: TSL/Sivasspor-Denzilispor maçı tahmin ve yo

maç hakkında daha önce yorum yazmıştım ama tekerrür ettirmek de sakınca görmediğim için bir kaç cümle yazmak istedim.Bu takım ne olursa olsun Denizliyi yenecek güçte, emin olun galibiyet Sivasın olacak.Denizli güzel futbol oynayabilir ama sonuç önemli sonuca gidemiyor, biz de fasılalı da olsa güzel top oynadık.Bu hafta taşlar yerine oturacak, takım eski havasında oynayacak bunu görüyorum.Şimdi konu denizli maçının tahmini ve değerlendirmesi ise mümkünse başka konuları açmayalım, T.Direktör istifa etsin sesleri şu an için kazanç getirmez.dikkat edin bir sezonda birden fazla T.Direkötr değişimi yapan takımlarda istikrar sağlanamadı, saman alevi gibi bir kaç maçlık kazanımlar oldu.Biz T.Direktör ile uğraşacağımıza asli görevimizi yapalım gerçek bir taraftar gibi takımı ateşleyelim, ölüyü diriltelim.taraftar stadda uyursa oyuncu saha da ne yapar, tabik ki seyirciyi uyum sağlar, psikolojikman.
Horozu bir şubat gününde sesini keselim ve onu horozlanmaktan men edelim.bu maç alındığında horozla aramızda tamı tamamına 13 puan fark olacakki bu psikolojikman onların çökmesi demek yani bir rakibi daha egale etmiş oluruz.Manisa, D.Bakır,A.gücü, E.Şehir,K.Paşa ve bir kaç takımda ikinci yarı inanılmaz bir düşüş olacak çünki onlar ilk yarı şişirme takımlardı, biz ise ilk yarıdaki durumumuzu bunların şu anki duurmlarından çok önce farkına vararak önlemelr almaya başladık.Yolunuz açık olsun yiğitleirm, zaman cenk zamanı, sahaya çıkın ve yiğidoya yakışır bir mücadele ile herkesi utandırın. özellikle FB yandaşı olupta sivaslıyım diye gezenleri ve bazı küstah spor yazarlarını (K.Belgin gibi)