Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: "Burası savaş alanı değil futbol sahası"
Alt 08.02.2010, 10:34   #44
Rallim58
Gast

Standart Cevap: "Burası savaş alanı değil futbol sahası"

Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözüne birde "şereflisini" ekleseymiş (gerçi ahlak içerisinde herşey var ama) demek geliyor içimden. Denizlispor kalecisi Özden'in başlattığı çirkin hareketler nedeniyle yaşanan olayın faturası sahada Mehmet Yıldız'a kesildi.

Federasyon; sahada kesilen faturayı dikkate almayıp, gerçek faturanın federasyonda, kasetlerin izlenmesi ile netleşeceğine inanıyorum. Atatürk'ün söyleminden yoksun Özden'e gerekli ceza verileceğine inanıyorum.

Mehmet Yıldız ve Özden takım kaptanları olarak olay mahallindeler. Kaptanların olay yerine geliş şekillerine bakıldığında hangi kaptanın ne amaçla geldikleri aleni olarak bellidir.

Tesbitleri yapacak disiplin kurulunun, Özden'e vereceği cezayı dikkatle takip edeceğiz ve göreceğiz.

Sivassporumuz bu müsabakada yaşananlardan gerekli dersi çıkarıp, her haftayı ayrı final düşünerek çalışmalarını sürdürmelidir. Aksi halde her hafta bir "Yıldızımızı" kaybederek oynanacak oyunların senaryolarının yazıldığı şu günlerde, senaristlerin işini kolaylaştırmş oluruz. Çok dikkatli olmalıyız...
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...