Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 21.02.2010, 17:07   #109
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Futbolcuları tek tek değerlendirmelerinizdeki yorumlarınızı beğendim ve teşekkürü hakediyordu.
Beğenmediğim yönünüz ise kendinizde takımın kötü futbolunu ve mücadele eksikliğini aynı yazıda belirttiğiniz halde, siz de durumu tespit ettiğiniz halde kendinizi yalanlayarak ;takımın olumsuz taraflarını yazanlara 'Trabzonsporlu 'demeniz:
1) Güzel yorumların üzerine bu çirkin karalama yakışmıyor.
2) Trabzonsporlu değilim, şahsen, hiç de olmadım. Ama Trabzonsporla Sivassporun arasını açmaya çalışanları da kınıyorum. Süper ligimizde taraf olunacaksa mutlaka, Sivassporlularla TSliler aynı safta olmalıdır. Bu bakımdan özellikle 'Ajansspor.com ve diğer sitelerde devam eden TSliler-Sivassporlular söz düellolarını gereksiz buluyorum, bu atışmalara İstanbul takımlarını tutanlar gülüyorlardır.
3) Son maçta önce Simpsonun sonra da Erginin iki net golünü sakatlanarak cansiperane önleyen Abdurrahman Dereli Trabzonludur ve her Trabzon doğumlu gibi Trabzonsporludur da. Bu da normal ve saygı duyulması gereken bir durumdur. Abdurrahman buna karşın TS- Sivasspor maçlarında tüm gücüyle oynamaktadır harika bir profesyonel olarak.
Keza İbrahim Şahin de oynadığı maçlarda attığı kritik gollerle Sivassporumuzu sırtlamaktadır ama o da Trabzonludur.
'Trabzonluluk'la alay ederken Abdurrahmanı ve diğer Karadenizli topçuları dışarda bırakıyorum' demeniz de bir işe yaramaz, o oyuncuların bu husumetten etkilenmelerini önlemez.Başta sitemiz Sivasspor.comda olmak üzere, her rastlayacağım yerde bu düşmanlığı körüklemeye çalışanlara yorum yazacağım. Spor kardeşliktir, saçmasapan düşmanlıklarla kendimize zarar veririz.

Yalnız takımlarının hayrını düşünüp başkasının kötülüğünü istemeyen çoğunluktaki Trabzonlular bizim dostlarımızdır. Düşman varsa bu dolduruşa gelen içimizdekiler ve Trabzondaki bozgunculardır.
arkadaşım, eleştirilerine eyvallah.. Trabzonspor konusunda hem fikir olmayı isterdim.. Ama sen onların söylemleri gerek web adreslerinde, gerek yerel tv'lerde ve fırsat verildiğinde ulusal medyada dillendirdikleri sözler ve yaptıkları tehditkar, hakaret vari kokan yorumlar ve ukalahakaretleriyeterince takip etmiyorsundur.. Sadece Bordo mavi net sitesine girip Sivasspor konusunda yapılan yorumlarının ne kadarının menfi ne kadarının müsbet olduğuna sen karar ver.. Bize bir adım gelene biz on adım gideriz.. Biz mertiz, başkaları gibi namert değiliz.. Kimin dost kimin düşman olduğunu hayat tecrübemizden aldığımızıda bilmeni isterim güzel kardeşim.. kendine iyi bak.. Allah'a emanet ol..
Murad_Kelleci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...