Alıntı:
bgürsoy Nickli Üyeden Alıntı
Bilinçli ve iyi bir Sivassporlu olarak ben kendi adıma bu maili TRT'ye attım. Lütfen Sivasspor'un sahipsiz olmadığını gösterelim. Bu ve bunun gibi sunuculara Sivasspor gibi büyük bir camiaya karşı nasıl bir tavır takınması gerektiğini öğretelim.
Sayın Kerem Öncel,
Her Pazar akşamı "Telelig" programınızı beğenerek izleyen bir Sivaslı olarak bu e-postayı sizlere yazıyorum. Dün gece "Telelig" programınızda yaptığınız yorum ve sunumları öncelikle TRT'ye ve TRT bünyesindeki çalışanlara hiç yakıştıramadığımı bildirmek istiyorum. Son yıllarda gündemde olan bir konuyu sizlerle paylaşacağım. Hakemlerin; özellikle oyuncu, antrenör, teknikdirektör, kulüp başkanı ve eski hakemler tarafından eleştirilmemesi gerektiğini söylenir. Bu konuda öncü programlarda olan "Telelig"de ne değişti de sunuculur artık hakem ve MHK'yı eleştirir oldu? Eleştiri ordusuna sunucuların da katıldığını varsayalım. Peki "çifte standart" yapıldığını düşünen ve bunu kamuoyuna bırakan sunucular neden yorumlarını çifte standart çerçevesinde yaparlar. Mehmet Yıldız'ın cezasının 1 maça indirildiğini söyleyenler neden "Mehmet Topuz'un cezasını konuşmazlar. Ayrıca "Isaac" adlı oyuncunun küfürlerini sizce Mustafa Kamil Abitoğlu o uzaklıktan duymamalı mıydı?
Lütfen yorumlarımızı yaparken en az hakemler ve MHK gibi adil davranalım.
Saygılarımla
Sivasspor Taraftarı
|
kardeş aşağı yukarı benzer bir mesajda ben yazdım mehmet topuz mehmet yıldız olayına falan değindim yazdım gönderdim ve sivasspor taraftarı olarak özür beklediğimizi bildirdim saygılarımla