Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TRT'den Kerem Öncel'e yiğidolardan tepki
Alt 22.02.2010, 16:41   #12
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido
 
Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 50
Mesajlar: 1.617
Thanks: 2.129
937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: TRT'den Kerem Öncel'e yiğidolardan tepki

İşte arkadaşlar benimde telelig@trt.net.tr adresine attığım mail..

Sayın Öncel, dün gece programınızı izledim.. Size,tarafsız ve tamamen halka mal olmuş, bu ülkenin en önemli kurumunda ve de yakın zamana kadar yıllarca bizden kesilen vergilerle ayakta kalan saygın bir televizyon kanalında görev yapmakta olduğunuzu hatırlatmak isterim.. Programda giymiş olduğunuz takım elbisenin altındaki renkleri dün geceki programda tüm çıplaklığı ile görmenin üzüntüsünü yaşamaktayım ve yaşamaktayız tüm Sivaslıllar olarak.. ..
Son iki yılda 52 yıllık tabuları yıkmak için kendi imkanları ölçüsünde mücadelesini sportmenlik ve centilmek çizgisinde sürdüren Sivasspor'un başarılarını programınıza taşımadaki cimriliğinizi, maalesef bu senedeki olumsuz sonuçların neticesinde oluşan havanın ektisi ile ve de sizde elinize geçen bu fırsatı ganimet bilerek, haksız, yanlı ve tarafgir tutumla ve olumsuz eleştirilerinizi de yanınıza alarak, bayağı bir cömert olduğunuzu belgelediniz.. Tebrikler..
Dün gece iki görüntüyü üst üste yayınlayıp, “yorumu bizlere bırakıyorsunuz” son cümlelerinizdi.. Ama oraya gelene kadar bir söylemediğiniz de kalmıyor hakem hakkında.. Yok efendim Isaac'in hakeme uzaklığından dem vurup, nasıl olurda orda kart gösterebiliyor.. Yok efendim Isaac'in Türkçe'yi çok iyi konuşamadığını söylüyorsunuz.. Biliyor musunuz Sayın Öncel; Isaac kaç yıldır Türkiye'de.. Tam 5 yıl olmuş.. Sizde gayet iyi biliyorsunuz ki Isaac hem Türkçe konuşmasını biliyor, hem de Türkçe konuşulanları ana dili gibi anlıyor.. Şunu da hepimiz biliyoruz ki, yabancı bir futbolcunun ilk öğrendiği Türkçe kelimeler ya futbol terimleri yada küfür içerikli sözlerdir.. Durum burada iken sizin, programda Isaac ve Manisspor'un "sırtını sıvazlayan yorumlara ve tavırlara girerek" ve " hariçten gazel okumanız" havada kalıyor.. Hakem Mustafa Kemal Abitoğlu keyfine göre canı sıkılmış "ya bu adama bir fırsat olsa da kart göstersem diye" peşinde dolaşmış ve gösteremeyince de kendince bir senaryo ile Isaac'e kırmızı kartını göstermiş olmasın Sayın Öncel...!! Bir hafta sonra Sivasspor ile yapacağı maç öncesinde gösterilir miydi bu gereksiz kart diye hayıflanmalarınızı duyar gibi olduk tüm Sivaslılar olarak.. Yazık..
Mehmet olayına gelince, Sivas-Denizli maçının sıkıntılı geçeceğini "sağır sultan" bile bilirken.. O maça Manisa Bölgesi hakemi Yunus Yıldırım'ın görevlendirilmesi de çok manidardır.. Biz camia olarak buna ses çıkarmamışken, maçı yerinde ve canlı seyreden biri olarak; Yunus Yıldırım'ın en ufak hatasının altında nelerin sorgulanacağı bilinirken, bu konu hakkında programınızda bir tek cümle bile etmediniz.. maçtaki tüm takdir haklarını Denizlispor için kullanan Yunus Yıldırım'a ne maç esnasında ve de maç sonrasında ne en ufak bir kötü söz ve nede bir tepki vardı camiamızdan.. Geçen yıllardaki Seyirci ve yönetim profilimizde en ufak bir değişiklik söz konusu değildir.. Böyle bir Centilmen seyirci topluluğunu acaba nerde gördünüz.. Evet seyirci, taraftar değil..!!! tamamen futbolu bilen, yanlışı, haklıyı haksızı ayırt edebilen bir "seyirci topluluğuna" sahibiz.. Bizler havası sert amam insanı mert bir şehrin insanlarıyız..
Mehmet'in yapmış olduğu hareketleri tasvip etmem tabi ki mümkün değil.. Hak etmiştir ve kartı gördükten sonra yaptığı hareketin yanlışlığının bilinci ile arkasına bakmadan ve kimseye hakaret etmeden soyunma odasının yolunu tutmuştur.. Ve aynı hafta oynan F.Bahçe-D.Bakır maçında benzer hareketi Mehmet Topuz yapmış ve kırmızı kartla oyun dışı kalmıştır.. Mehmet Topuz'un rakibi artistik bir hareket yapmamış kendini yere bırakmamıştır.. Özden ise ; bu seneki Oscar'a aday en iyi yardımcı oyuncu kimliği ile olayı abartıp statta gerginliği körüklemek isteyen tavır ve davranış içerisine girmiştir. Maç sonrası yaptığı çirkin hareketler ve Sivasspor soyunma odasına girme girişimleri de işin cabasıdır.. Özden 'in yaptıkları ...İki olay birbirine çok benziyorken; Mehmet Topuz için verilen iki maçlık ceza tahkim tarafından bir maça jet hızı ile indirilirken, bizim masumane itirazımızın da kabul görmesi, sizi neden bu kadar rahatsız etmiş hala anlamış değilim..
Tüm bu olaylardan sonra, bizim vergilerimizle orada olduğunuzu unutmadan, olaylara tamamen objektif bir pencereden bakmanızda fayda olacağını bilmenizi isterim.. Eğer siz bir takıma karşı sempatiniz varsa ; iki görüntüyü bir araya getirip bir şeyler ima etmeyin..!! direk söyleyin..Ne kadar Mert..!! olduğunuzu görelim.. O zaman size bu kadar methiyeler ..!! düzmemizin de gerekliliği hasıl olmazdı....
Ha unutmadan.. Ankara dışına çıkıp Sivas’ta herhangi bir karşılaşma için görevlendirilirseniz bizde elinizi cebinize attırmayız.. Misafirimiz olursunuz, evimizin kapıları her misafire sonuna kadar açıktır..
Murad_Kelleci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 13 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...