Tekil Mesaj Gösterimi
TRT'den Kerem Öncel'e yiğidolardan tepki
Alt 22.02.2010, 16:38   #2
Rallim58
Gast

Standart TRT'den Kerem Öncel'e yiğidolardan tepki

TRT'de yapılan Telelig proğramı sunucusu, spor spikerlerinden Kerem Öncel'in yorum, görüş ve mimiklerindeki tavırları affediliir nitelikte değildir.

Tarafsız ve yayın ilkelerini yerle bir eden Öncel'i, öncelikle nefretle kınıyorum. TRT terbiyesi almış bir kişinin yanlı yayın yapmasını asla tasvip etmiyorum. Tepkilerimizi bu anlamda göstererek "yiğidolardan" ve "Sivas halkından" haftaya Pazar akşamı mutlaka "özür" dilemelidir.

3 hafta önce oynanan bir müsabakamızdan kesitler getirerek, ardından geçen hafta oynanan Manisa-FB müsabakasında İsaac'ın kırmızı kart gösterilmesine art niyet aramanın, Mehmet Yıldız'ın kırmızı kartının 1 maça çekilip, Denizlili futbolcunun 3 maçla ceza çektiğini ve tahkimin kararına tepkinin, gibi abuk subuk yorumların ardından, Sivas-Denizli maçından, Manisa-Fenerbahçe maçından ve Sivasspor-Manisa maçından kesitler sunup 3 maçı birbirine çorba edip Sivas'ı yorumlarken dudak büzmelere, yorumu seyircilere bırakıyorum derken, Öncel'in kafasındaki soru işareti yada işaretleri doğrusu anlayamadığımızı ifade etmek istiyoruz.

Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Sayın Ahmet Çavuşoğlu bey, Öncel'i uyaracağından eminim.

Haftaya pazar akşamı yapılacak Telelig proğramına kadar; ben seyirciyim diyen, ben taraftarım diyen, ben Sivas'lıyım diyen herkesin verilen adresi mail yağmuruna tutmasını diliyor, Kerem Öncel'in yapacağı ilk proğramda Sivasspor ve ona gönül verenlerden özürünü bekliyoruz.

www.sivasspor.com taraftar sitesinin koyduğu bu tepkiyi Sivasspor yönetiminin de koyacağına inanıyorum.

Başka Sivas'ta yok, başka Sivasspor'da

Yukarıdaki Mesaj için 12 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...