Cevap: TRT`den Kerem Öncel`e yiğidolardan tepki
trt hiçkimsenin babasının çiftliği değil...Dün gece geç saatlere kadar tele ligi bekledim;yapılacak yorumları da merak ediyordum...Tele lig başladı;başlamasına da bizim maçı bir türlü yayınlamadılar;her maçı verdiler verecek bizim maçtan başka maç ta kalmamıştı..Dedim şimdi bizim maçı verecekler derken;bir de baktım reklama girmişler...Reklam dönüşü maçı verdiler;sonra başladılar yoruma....Neymiş efendim Manisa güzel oynamış;artı Sivasspor maçı almış ama iyi oynamamış;neymiş neymiş neymiş...Uzattı da uzattılar..Maçın tamamını izlemeden stattaki maç atmosferini ve 2 takımın da içinde bulunduğu ruhiyatı değerlendirmeden resmen saçmalamaya başladılar...Sonra ne alakaysa Manisa'nın geçen haftaki Fener maçında yaşananları bir daha gündeme getirdiler;neymiş efendim siyahi oyuncu maçtan sonra niye kırmızı kart görmüş ;neymiş siyahi oyuncu Türkçe küfür bilmezmiş de;bilse bile maçtan sonra hakeme niye küfür etsin,gibi saçma sapan yorumlar...Halbuki Siyahi oyuncu yaklaşık 5-6 senedir Türkiye'de oynayan bir oyuncu...Türkçeyi de canlı yayınlarda ne kadar iyi öğrendiğini de bilmeyen yok..Kaldı ki hakem hem de maçtan sonra hiç suçu olmadan bu oyuncuya niye kırmızı kart göstersin....Sonra M. Yıldız a kafayı taktılar;2 hafta önce oynanan Denizli maçındaki kavga olayını görüntülerle tekrar yorumlayıp M. Yıldız'a verilen cezanın indirilmesini sanki Manisa takımının basın sözcüsü ve taraftar gibi yorumlar yapmaya başladılar...Halbuki aynı M. Yıldız gibi rakibinin boğazına hareket yapıp ceza alan M. Topuz un cezasının 1 maçaindirilmesinden hiç bahsetmediler...Geceki Tele Lig proğramını adeta komedi proğramına çevirdiler...İnşallah bundan sonra bu tür saçmalıklara bir daha kalkışmazlar...
|