Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TRT`den Kerem Öncel`e yiğidolardan tepki
Alt 22.02.2010, 23:49   #71
divriğiliyiğido
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 divriğiliyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TRT`den Kerem Öncel`e yiğidolardan tepki

buda benim mesajım
sayın kerem öncel ben bir sivasspor taraftarıyım.geçtiğimiz haftaki yayınlanan programdaki taraflı sözleriniz benim gibi bütün sivasspor taraftarını adeta kahretti.tahkim kurulunun vermiş olduğu kararda mehmet yıldızın kırmızı kartı gördükten sonra itiraz etmeden efendi bir şekilde sahayı bir an önce terketmesi davranışı sizin cezasını fazla bulduğunuz diğer takım futbolcularının hangisinde vardı.hepside elinden gelse hakemi parçalayacaklardı.tahkim kurulu bunu dikkate almış olamaz mı?mahkemelerde bile yargılama esnasında hükümlünün iyi hali dikkate alınıp cezasında indirim uygulandığı olmuyormu?lütfen yorumlarınızı düşünüp tartıp ve ezberden uzak yaparsanız seviniriz.
ikinci olarakta programınızdaki maç özetlerinin sırası neye göre yapılıyor onu merak ediyorum doğrusu.normal şartlar altında takım sırasına göre yapılması gerekir.ancak tüm altsıradaki takımlarınki gösterliyor maç önü maç sonu ile birlikte ancak sivasspor atlanılıp üstündeki takımlardan devam ediyorsunuz daha sonra 2-3 dakika özet verip taraflı yorumlarla birde biz fairplay tutkunu yiğidoları bile çileden çıkarıyorsunuz.
sizi haftaya olan telelig programında türkiyenin enbüyük 3-5 taraftar kitlesinden biri olan yiğidolardan özür dilemeye davet ediyorum ve bu haklı eleştirilerimizi dikkate alacağınızı umuyorum.eğer haksızca ve ağır bir eleştiri yaptığımı düşünüyorsanız lütfen kendinizi ekran karşısındaki bizler yerine koyup programı birdaha izlemenizi tavsiye ediyorum...
divriğiliyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda divriğiliyiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...