Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
iyi akşamlar herkese öncelikle..ben koyu bir BURSASPOR taraftarıyım formunuzu yaklaşık iki yıldan bu yana takip ederim...yukarıdaki arkadaşın yazdığına takılı kaldım..aslında BURSASPOR hiç kimseden bedawaya maç falan istediği yok.. ama arkadaş öyle bir yazmışki BURSASPOR UN şampiyonluğu bizi ilgilendirmez falan diye...bu cümleden yola çıkarak bu arkadaşa werebileceğim tek cewap biz geçen yıl koskoca bursa halkı tek yürek tek vücut SİVASSPORA destek werdik şampiyonluk mücadelenizde.....hatta rakiplerinizi bile tek tek yendi BURSASPOR...hatırlayın...sizin puan kaybettiğiniz hafta bjk ye istanbulda çelme taktı BURSA...özetle söylemek istediğim tek şey .her zamanda bunu söylerim biz ANADULUYUZ....bu anadolunun sivası bursası manisası falan yok..içinde bizans takımı olmayan her şeye destek veririm...lütfen bu düşüncedeki arkadaşlar buna dikkat etsin...bursadan saygı ve sewgiler....
|
Merhaba Bursasporlu arkadaşımız, Öncelikle hoşgeldin sitemize. Geçen sene sizin durumunuzda olduğumuz için sizi en iyi biz anlarız. Sivassporu destekleyenlerin %90 Bursasporun yada Kayserisporun bu sene şampiyon olmasını istediğine eminim. Sanırım arkadaşımız "eyuphulagu" anadoludan şampiyon çıkmasını engelleme pahasına olsa bile Ligde kalmamız için sizi yenmemizi istemiş. Sizin bizden maç istediğinizi felan ima ettiğini sanmıyorum. Çünkü bizler gerçekten sizin yada kayserisporun şampiyon olmasını istiyoruz. "eyuphulagu" iseönce kendi canımızı kurtaralım sonra Bursayı düşünelim demiştir. Bunda art niyet yoktur bence.
Ben de tabiki Sizden puan almamızı istiyorum, ama yenilsekte çok da üzülmem açıkcası.