Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bursaspor`a gözdağı
Alt 24.02.2010, 23:06   #33
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bursaspor`a gözdağı

Alıntı:
mnt3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bursalı arkadaş forumumuza hoşgeldin.ben bu sezon bursaspor un şampiyon olmasını istiyorum ama sivasspor küme düşmemeye oynuyor.bu maçtan mutlaka puan almalıyız.dostça ve centilmence bir maç olsun,hak eden hak ettiği maçı alsın,lig sonunda umarım bursaspor şampiyon olur.ama takıldığım bir nokta birkaç hafta önce ertuğrul sağlam ın ankaragücü maçında bazı as oyuncularını dinlendirip yedeklerini oynatmasıydı,ankaragücü o maçtan 1 puan aldı,şampiyonlukta iddialı bursaspor un bence böyle lüksleri olmamalı,ankaragücünün ligde kalmaya çalıştığını ve ankaragücü ile çekişen takımlar olduğunu(!!!)düşünmesi gerekirdi,hoş olmadı yani yedek takviyeli olarak maça çıkmak.bu hafta da sivasspor karşısına 4-5 tane yedeğiyle çıksın o zaman,sivasspor maçına çıkmaz ama,her neyse,iki takıma da başarılar.
buradaki arkadaşların iyi dilekleri inan bizleri mutlu ediyor...yanlız ankaragücü maçındaki görüşüne katılmıyorum ..nedenide şudur..senin düşündüğün şey sanırım bizim ankaragücüyle kardeş takım olmamızdan kaynaklanan durumdan ötürü..bursasporun maça asılmadığını ve bundanda ankaragücünün düşmemeye oynayan diğer takımlar arasında haksız bi kazanç sağlaması...bence bu böyle değil kardeşim ..eğer böyle olsaydı bursaspor geçen sene ankaragücü şimdikinden daha kötü bir yerdeyken bursaspor ankaragücünü yenmişti...kaldıki bizim taraftar bağlamında dostluğumuz wardır..takımla ilgili bi olayın olduğunu sanmıyorum..şunuda belirtmek isterimki geçen yorumumda unuttum..bursa atatürk stadında BURSASPOR... kardeş takımımız ANKARAGÜCÜ....bi zamanların azılı düşmanı şimdilerde dost ESKİŞEHİRSPOR....haricinde bir tek takımın bayrağı açılmıştır stadımızda ..oda geçen sene siz şampiyonluğa giderken SİVASSPOR bayrağı...önümüzde çok güzel bi fikstür war bunu değerlendirirsek lig çok güzel bitecek sivası yenmeyi hem istiyor hem istemiyorum...bu gün gördüm 13. sırada sivas..yanılmıyorum herhalde ..iki takım içinde hayırlısı olsun ..kim kazanırsa kazansın biz kazanmış olacağız saygılar...
migroArmis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı migroArmis'a Teşekkür Ediyor...