Cevap: NEREYE GİDİYORUZ?
Hepimizin içi yanıyor hepimiz gülemez olduk. Artık ne olacak halimiz diye düşüne düşüne kafayı yiyeceğiz. Artık ligin sonu gelse de ne olacaksa olsa yerimizi bilsek diye düşünüyorum şahsım adına. Bazı arkadaşlarımız demiş ki Kasımpaşa'dan da mı kötüyüz? Diyarbakır'dan da mı kötüyüz? Evet arkadaşlar konuyu açan gardaşımızın da dediği gibi "KRAL ÇIPLAK" ve biz şu anda ligin en kötü takımıyız. Oynanan oyunlara bakarak ligden düşmeyi hak eden tek takımız. Bunun için hocayı suçlayabilir miyiz? Evet suçlayabiliriz ama tamamen suçu hocaya atmak vicdansızlık olur. Evet 19 maç olmuş ve ortada bir oyun yok. Ne oynadığımız ne yaptığımız belli değil. Sahada ruhsuz, isteksiz oyun oynamayı unutmuş futbolcular "güruhu" dolanıp duruyor. Düşünün bel bağladığımız kurtarıcı dediğimiz Mehmet YILDIZ ımız bile ruhsuz bir şekilde dolanıyor sahada. Her seferinde taraftarı suçlardık böyle taraftarlık mı olur derdik bu sene taraftara da suç bulamıyorum çünkü bu rezil takımı her ne şekilde olursa olsun izlemeye "tahammül ediyor." Eğer suçu paylaştıracaksak
% 50 futbolcular (Ömrümde hiç bir takımda bu kadar ruhsuz futbolcular görmedim)
% 25 yönetim(Sezon öncesi yapılan yanlışlıklara kör baktıkları için)
% 20 hoca (Çöplük halinde aldığı takıma çok fazla etki edemediği için)
% 5 taraftar (Aslında taraftarda suç olduğunu düşünmüyorum ama bir pay biçelim dedim)
|