Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bu sene Böyle Oldu, Bizi Affedin
Alt 28.02.2010, 15:44   #44
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bu sene Böyle Oldu, Bizi Affedin

Sivasspor'un savunmacısı Murat Sözgelmez, hedefelerinin kümede kalmak olduğunu belirtti, taraftardan özür diledi. "Takımın üzerinde yorgunluk ya da durgunluk vardı.. Zemin de kötüydü. Bursaspor oturmuş bir takım.. Bazı şeyleri aşabilmişler..

Kazanmak istiyorduk ama olmadı. Belediye maçı var önümüzde, kazanmak istiyoruz. İlk golde barajda hata olduğunu düşünmüyorum. Kim vurduysa iyi vurdu. Önemli olan; oraya getirmemeliydik pozisyonu. Oluyor böyle şeyler.

Kümede kalmak ilk hedefimiz. Belediye maçını kazandığımız takdirde yukarıdaki rakiplerimizi yakalamış olacağız. Sivasspor'un bu sene taraftarını ve camiasını hayal kırıklığına uğratığını biliyoruz. Bu sene böyle oldu, bizi affetsinler"

Bunu böyle düsünmek onlarin isi degil onlarin isi sahaya cikip eniyisini yapmak ,bunu düsünmek senin cüretin degil kimler verdi sana bu cesareti Alcak senin isin oynamak bunun icin parani aliyorsun bunu söyleyen Alcak kendini simdiden kümede kabul ediyor böyle Alcaklarin hic bir faydasi olmaz simdiden Taraftarin Cesaretini alt üst eden bir Alcak daha görmedim 11 hafta var futbolcu bozuntusu adam gibi oynarsaniz hic birseyin bitmedigini gürürsünüz ama böyle düsünen futbolcu bozuntulari simdiden atmislar yani kümede oldugumuzu kabullenmisler bunlar oynamaz cünki bunu düsünen bir Alcak digerlerininde maralini bozar var Cesaretini kayip eder bunlara kimlar böyle Cesaret vermis bilmem ama yönetime sesleniyorum 11 hafta varken ceketi atmak kabullenmek demektir böyle konusan Alcaklara para cezasi verilmesi gerektigini düsünüyorum .Hic bir futbolcunun isi degil yorum yapmak son haftaya kadarda konusulmaz Ancak konusacak biri varsa yönetim ve teknik heyet bunlar konusdukca ates kivilcimi yapiyor Taraftarin olmayan moralini Tam anlamiyla yok ediyor son haftayi düsünün böyle konusan Alcaklar icin Feleket olur bunun icin konusmasinlar oyunlarina baksinlar bunlarin konusmasini biz Taraftar olarak Hazmedemiyoruz bunu bilsinler adam gibi oynasinlar Alcakca degil daha fazla Moral bozmasinlar Alcaklar
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla