Cevap: Bu sene Böyle Oldu, Bizi Affedin
actan once hocanin aciklamasini hatirliyorumda guluyorum bursa bizi kupa maciyla kiyaslamasin hata yaparlar diyerek adamlari motive et sonra git kupada dort yedin ligde nerde bir araba gol yiyecekdin bursanin insafina kaldikda allahdan adamlar ucte durdu onemsediler bile rahatladiksan sonra .....yani vesselam bu isin sonu birturlu aydinliga cikmiyo busene taraftar acisindan husran ligde kalsakda dussekde en buyuk uzuntuyu taraftar yasiyo egerki bu futbolcular taraftar kadar uzulse valla bizi ligde kimse tutamaz amma mac bitiyo bizim yuzsuz futbolcular cekip evlerine gidiyo haftaya kazanalim diye hirs yapan yok delikanlica sivassporu dusunuyosaniz gitmeyin evinize esssek gibi calisin kalin kampta tesislerde yiyin icin maca hazirlanin isi ciddiye alin ole yapip yenilseniz valla derimki la helal olsun usak istekli amma olmayinca olmuyo amma bu kafayla bu odunlarla zorrrr klavuzumuzda muhsin hoca olursa turkcell superliginden bi haber ne pas yapiyo takim ne sut cekiyo top hangi sivassporlunun ayagina gelse top benden ciksin diye rast gele vuruyo ne organizasyon var ne taktik ne teknik hic bisey elbette bu ruhla bundan baskasini bekleyemeyiz sizden benim artik sizden yana umudum yok bu is sansa kalmistir kalirsakda sans dusersekde
......