Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: NEREYE GİDİYORUZ?
Alt 28.02.2010, 22:20   #54
mustafatas58
Yiğido

mustafatas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 mustafatas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Cevap: NEREYE GİDİYORUZ?

Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bu sene futbol aramadıgımı ligde kalacak skorların bize yeterli olacagını yazdım.. Dedigim gibi defans hucum organizasyonu takım olabilme sistem kurabilme iki günde yapılacak işler degil. Sene başında ne yaptın kardeş? hazırlık maçlarını yazıyım istiyosan sivasın oynadıgı. bize en insaflı davranan 3 tane attı. o dönemde kötü sinyali alıp işleme koymayan bi teknik heyet varken kendi kurmadıgı takımı toparlamaya çalışan adama yükleniyorsunuz nasıl bi mantıktır anlamıyorum. 4-4-2 de ki yazıya gelince song u sen sanırım gerçekten su an ki konumuna bakarak degerlendiriyorsun. bencede song dünya futboluna damgasını vurmus adamdır. adamın kariyerine bak kaç maçta oynamıs kaç yıl milli takım kaptanlıgı yapmıs. kaç kez afrika kupası oynamıs ve bu konuda rekoru eto'nun drogba'nın da oldugu bi turnuvada ele geçirmiş.
http://www.tumspor.com/haber/2010011...ekor-kirdi.php
Bu arada istiyorsan muhsin ertugral isminin bugün avrupanın yıldızı olmuş kaç tane futbolcu çıkardıgını da yazıyım. isimleriyel beraber.. Ayrıca bu başlıgı yazan arkadaş kötü bir yazı yazmamış ancak o kral çıplak lafını Muhsin hoca defalarca tekrarladı. Geldigi günden beri çırpınıyor. Ruhsuz topculara ruh aşılamaya çalışıyor. taider iyi demişin keita, van hereen kötü yani sence.. saygı duyarım herkeisn görüşü ancak bende diyorum ki en faydalısı keita sonra van hereen diyorum. sen stadda maç izleyen ve ilk yarıda ki bursa ve diyarbakır maçlarında hatta trabzon maçında o stadda olan birisi olsan sanırım bu yazıları yazmazdın. Diyarbakırı yenmese bile yenilmesydi simdi bizim 1 puan fazlamız diyarbakırın 2 puan eksigi oluyodu anladın mı kardeş.. Çıkarın artık at gözlüklerinizi..
guzel acıklama yapmıssın........
mustafatas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mustafatas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...