Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bardağın dolu kısmına bakıyorum. Takım benim elimde olsa şu şu antrenmanları iyi yaptırır, şu kadroyla ve şu taktikle çıkar, her maçta kafa kafaya oynarız diyorum. Yani her şeye rağmen kadromuz fena değil kağıt üstünde.Haklarını yemeyelim , bir çırpıda sayacak yüreğiyle oynayan topçularımız var hala. Ama hangi maça çıksak hayal kırıklığına uğruyorum. O maç için beklediğim kadro çıkmıyor.Bir tek Bursa maçında kadro beklediğime yakındı.
1) Yensek de yenilsek de haftaya farklı kadroyla çıkıyor hoca.İstikrar yok.
2) Kötü de olsa bir oyun anlayışımız,sistemimiz yok.Havadan şişirme oynuyoruz ki bunun adı futbol değil.Futbol ayağa oynanır.
3) Rakipler iyi etüt edilmiyor. Bu çok zoruma gidiyor işte. Allah (C.C.) öyle bir imkan vermiş ki fikstürde.Oynayacağımız rakibi iki hafta evvel Trabzon maçıyla,sonra da Fener karşısında canlı tvden seyredebiliyoruz. Gidip izlemene bile gerek yok. Yahu Rakibin artı eksi tarafları sanki seyredilmemiş gibi aynı pozisyonları biz de yiyoruz. Bu adama koyuyor.
4) Takımda ilerleme yok,aksine gerileme var.
5) İnsanın bir sabrı var ne de olsa. Artık her maç tribüne gelip aynı korku filmini izlemek sıktı. Git kardeşim diyorum ya, Freddynin kabusu musun nesin, ya adam gibi takım oynat ya da bir an önce safarine geri dön!
|