Cevap: UTANMA SIRASI SİZDE
bu futbol ile bu maclar alınmaz maçlar oynamakla alınır adamlar sahada ruh gibi dolaşıyor bunasıl futbol anlamak mümkün degil elindeki silahlarını sat sapan taşı ile savaş bizim takımda aynen öyle anlamak mümkün degil bir çözüm getiremiyorum bu hafta iyi oluruz maçı alırız diye düşünüyorum malesef yanılıyoruz sayın hocam kaçtane taransfer yaptın 2tane almanyadan sivasın ruhunu taşıyan futbolcular alındı nerede buna benzer niçeleri eger disiplinsiz davranan futbolcu vardır siz daha iyi bilirsiniz böyle futbolcuları oynatma kendilerine takım bulsunlar sivassporluyum demeye utanıyorum insanlara maskara olduk soruyorlar bu sivasın hali ne olacak diye birşey konuşamıyorum gecen yıl ne idiniz bu yıl ne diye herses konuşuyor oynamayanı oynatma bileti ver getsin yazık bu taraftara bizbe bir deyim var modullayacsın lütfen yönetim bu takıma el atsın yoksa kayıp olur gidersin birdaha rüyanda göremessin süperlig bir zamanlar ne takımlar vardı hani şimdi nerdeler bunlar bir örnek transfer zamanı isim yapmış yerli fazla degil 3ve 4tane futbolcu alınsaidi şimdi herkes bizi taktir ederdi mehmet yıldız sakatlanınca göl atacak futbolcu yok belki yanlış anlarsınız ben şahsi görüşüm 1sedat 2murat 3yasin 4hayrettin 5yenı alınan zencilerden bazılarını takıma koymam alt yapıdan alır oynatırım ...................selamlar hayırlı günler dilerim inşallah yanılmiş olurum allaha emanet olun.......................
|