Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Federasyon'un Diyarbakırspor kararı
Alt 12.03.2010, 23:47   #45
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Federasyon'un Diyarbakırspor kararı

esefle kınıyorum. diyarbakırın ne suçu var. ey bursaspor neden gidyorsun oraya. çıkmayacaksın maça 3-0 hükmen yenik sayılacaksın. ha çıktın maça atılan taşların ne zararı var sana polisler ne güzel kalkanlarla sizi koruyordu. ha baktınız koruyamıyorlar hakeme rica ederdiniz sizin yerinize tacı korneri diyarbakır atardı. sonra siz erkek adam değil misiniz insan çakıltaşlarından korkar mı? görende kaldırım taşı attılar sanacak çok ayıp. hem siz hiç daşlıtarlada top oynamadınız mı kardeşim. ayıp ettiniz.. çıkıp oynayacaktınız..
işin şakası bir tarafa çok komik bir karar. yahu adamlar milli marşı ıslıklıyor. insan başka ülkenin marşını bile ıslıklamaz. en büyük hakaret en büyük saygısızlık. Ceza çok komik. aslında uğraştırmayında bizi düşürmeye düşürmeyecksiniz bakınsana herkes diyarbakırı nasıl ligde tutarız diye düşünüyor düşünmeklede kalmayıp eyleme geçiriyor. emir büyük yerden gelmişe benziyor. Ben düşünmek bile istemiyorum böyle bir olay bizm burda olsaydı ipimiz çekilmişti. hatrlayınsana 2 hafta önce kaleci özden mehmet yıldız meselsini nerdeyse afaroz edilecekti bizm sporcumuz. hemde devlet kanalı eliyle.

biz torpil falan istemiyoruz. verilen cezalarda adalet istiyoruz. adil federasyon istiyoruz.bunu diyarbakırla düşmen hattında olduğumuz için söylemiyoruz eğer bir ceza verilmişse ve bu ceza toplumun hiç bir kesiminde vicdanları tatmin etmemişse o ceza kararını verenler ya bizden değil ya da... yada öyle işte...
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sefilix'a Teşekkür Ediyor...