Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yıldız oynuyor, Rahman belki !
Alt 14.03.2010, 01:04   #44
Serdar2010
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Serdar2010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yıldız oynuyor, Rahman belki !

Yılmaz Vuralla SİVASSPOR anlaşıyor deselerdi çok kızardım. Bu adamlar takımı düşürür ceker gider diye... Ama şuan çok pişmanım... Doğrusu Muhsin hocayla sene bitirilsin. Allahın izniyle seneye başka biri ne bileyim, basın bi ara bize yamamaya cok calıstı Aybabayı bulsunlar, Ziya Doğan öldü denilen diyarı ayakta tutttu o olur. bülent Korkmaz olur.. kendi ispat etmeye ihtiyacı olan birileri olması lazım. Ama Sivasımın isminin önüne gecmeye calışmayacak birileri olması lazım. Gecen sene bu zamanlar biz Bursanın konumundaydık, Ertuğrul hoca Bülent Uyggun gibi siyasetmi güdüyor şimdi, aklısıra kurnazlıkmı yapıyor. Bu takımı ben yaptım ben getirdimmi diyor. Hayır futboluna futbolcusuna güveniyor. Şimdi sözüm sana ey MEHMET YILDIZ... Sözüm sana ey Hayrettin YERLİKAYA... Sizi mehmet hayrettin yapan bu takımdır. Bu takım kurtulursa başımızın tacısınız. Siz bırakıyoruz diyene kadar ne sattırırız ne başka birsey.. Amma birdee bu takım düserse sizin yüzünüzden düştü demektir. Hesap size kesilecektir. Allahın afrikalısına değil. Bu yükün sorumluluguyla hareket edin. Siz koşsanız siz çabalasanız ötekiler de cana gelir. 90 kiloyum haftada birgun buyuk sahada halı saha macım var yemınle soyluyorum Hayrettinden hızlı kosuyorum... Adam 20. dakıkada depar atamıyor, geri yerine dönerken dizleri kırılacak sanki. Once siz.. Sonra Apo lar sedatlar musalar akınlar.. ondan sonra el riolar nabiller keitalar... yasinden bişey beklemiyorum zaten.. Muhsin hocam sende bekleme...
Serdar2010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla