Alıntı:
canimsivas58 Nickli Üyeden Alıntı
kisaca : muhsin aptali afrika'ya yolcu
|
Övmenin de eleştirmenin de bir adabı olması gerekir. Lafa geldigi zaman yigidin harman oldugu yer demeyi biliyoruz. peki bu yigitlik midir namertlik midir? Hocanın istifasını herkes isteyebilir. Ama düzeysiz laflar yakışmıyor. Senin zihniyetinde olanlar diyarbakırda istanbulda sahaya giriyor. Evet yine de şanlıyız senin zihniyetinde taraftar gerçekten cok az.ben bundan önce zaten 2. ligdeyken de staddaydım 3. ligdeyken küme düşmeme mücadelesi verdigimizde de staddaydım. Bu takım küme düşssün yine stadda olacagım. yeri geldiginde futbolcuyu hocayıda eleştirecez. Ama böyle degil. Protesto nedir biliyo musun?
Çarşı gibi sırtını dönersin macta takıma ya da Trabzon gibi ters asarsın pankartlarını ya da topculara degil renklere baglı oldugunu bagırırsın marşlarla. Kimse bana küfürün hakaretin eleştiri oldugunu söylemesin. Zamanında fenerbahçe taraftarı rüştüyü dövdü var mı daha ötesi dövdüler. Ee fne oldu degisen topcular birden yetenek mi kazandı şampiyon mu oldu hayır. Yaptıkları ayıp hala üstlerinde. Tepkimiz ne olursa olsun düzeyli olalım beyler.