Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Antalyaspor yenilgisi sonrası "Bugün yine bireysel hatalardan goller yedik" dedi.
Muhsin Ertuğral, karşılaşmanın ilk 25 dakikasında iyi mücadele ettiklerini, ancak hücuma çıkarken yaptıkları hata nedeniyle gol yediklerini söyledi.
Ertuğral, ''3-0'ın mazereti yok. Bugün yine bireysel hatalardan goller yedik. Tita, Necati, Veysel ve Jedinak'ın iyi oyuncular olduğunu ve kolayca arkaya sarkabileceklerini biliyorduk, ama engel olmadık'' dedi.
Ertuğral gelecek hafta oynayacakları Gençlerbirliği maçının kendileri için için dönüm maçı olacağını belirterek, oyuncularının kötü oynamasında stres faktörünün çok yüksek olduğunu ve futbolcuların sanki gol yemeyi bekliyor gibi oynadıklarını kaydetti.
|
Hocam bunları maç sırasında bizde gördük artık bundan sonra önemli olan bu takım ne olursa olsun süperligde kalmalı yoksa biteriz hoca bu sene çok kötü olabiliriz ama inanın büyük bir şans var yanımızda işte bakın bu sezon ankarasporun durumu, diyarbakırın durumu ve denizlinin durumu bu busene bize verilmiş en büyük nimet hoca eğer ankaraspor böyle olmasaydı şu anda biz düşme durumunda olurduk bunu biliyorsunuz o yüzden şansımız yaver giderken süperligde kalmaya çalışın bu sene yoksa birdaha böyle bir şans geçmez elimize bunu bil hoca