Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bursa'ya Sivaslılar'dan destek
Alt 18.03.2010, 12:40   #5
oNuR
Usta Yiğido

oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Bursa'ya Sivaslılar'dan destek

Alıntı:
jaguar19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben hemen söyliyim.
Maddi bir kar beklemiyorsanız gs nin şampiyonluğu bursanın şampiyonluğundan
daha mantıklıdır.
Bu eğer kadroyu düzeltirse sivas, trabzon, kayseri ve eskişehir gibişampiyonluğa oynayacak takımlar için de geçerlidir.

Şimdi soracaksanız ne alaka?

Bu takımların şampiyon olması için istanbul takımlarının kötü olması lazım.
Yukarda da yazdım bu takımların kötü olmasıın en önemli sebebi kötü transfer politikalarıdır.
Şimdi açık konuşalım fb ve gs geçen sene adam gibi transferler yapsalardı hocaları göndermeyip takımın dengeleriyle oynamasalardı sivas 2. olabilir miydi?
Ya da bjk şampiyon olur muydu?

Bursanın bu kadroyla bu kadar puan topladığını gören İstanbul takımları ve ts yöneticileri nihayet ilk önce sadece isim yapmış yıldız oyuncu değil takıma uyumlu olabilicek oyuncu diyecek.Taraftarları artık yıldız oyuncu diye bas bas bağırmayacak.Çünkü görüyorlar gökhan ünalları, guizaları delgadoları, lincoln leri.Hepsi yatıyor.İşte böyle oyunculardır kötü transferin meyveleri.

Bursanın şampiyon olması birilerinin kafasına dank etmesine neden olacaktır.
Bu da sivasın gördüğü 2. liği bir daha rüyasında bile görememesi, anadolu takımlarının 3 ist. takımlarının hatalarından faydalanamaması ve istanbuldaki takımların avrupada daha başarılı olması demektir.

Şimdi herkez duygusal bakıyor bu işe.
Biz türk milleti olarak zaten böyleyiz.Tv de bile sesi olmamasına rağmen kör olan insanlara oyumuzu veririz.Sonrasını düşünmeden.
Bursa şampiyon olsun herkez kendine bi gelsin o zaman görüceksiniz bunun sonuçlarını.

Yazdığınız yazının genelinden ulasılacak sonuc ;

Anadolu takımları iyi mücadele etmesin,şampiyon olmasın ;ederlerse İstanbul takımları seneye iyi transferler yaparlar,biz yine kendi halimizde takılırız..E o zaman anadolu takımlar ligden çekilsin,onlar kendi aralarında oynasın dursun..İstanbul takımlarının şampiyon olması daha mantıklıysa,neden statlar yapılsın,futbolculara paralar verilsin,o zaman yöneticiler akrabağlarından çıkarsınlar 11 kişi onlar oynasın...

E hani nerede mücadele ? Nerede rekabet ..?

Bi takımın şampiyon olması demek sizinde bileceğiniz üzere müthiş bir maddi kaynak demektir.İyi bir yönetim anlayışı ile bu para faydalı olarak kullanıldığında bu rekabet ortamı sağlanır.

Kısacası size katılmıyorum
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda oNuR'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...