Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetimden federasyoan tepki
Alt 20.03.2010, 12:12   #6
zaral
Yiğido

zaral - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 zaral FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetimden federasyoan tepki

tabi biz böyle sesimizi çıkartamazsak alttan alırsak naif mahsun iğnemelerle kalırsak bu gün onları düşürmedikleri gibi bizi nasıl geçen sezon şampiyon yapmadılarsa bu senede onların yerine düşürürler. 1 hafta önce verdikleri kararı ertesi hafta yoksayıp hiç olmamış gibi başka karar verecek kadar etki ve tesir altında kalan tahkim ve federasyon acaba aynı şeyi bu hafta yada ve haftaya SİVASım yaparsa kararı ne olur. ben bi holigan değilim takım fanatiği de değilim ama memleketimide herşeyden çok severim ama bu hafta son dakikalarda takım geriye düşse ve bende sivasta olsam yemin ederim sahaya inerdim bende SIRF FEDERASYONDAKİ SOYU SOPU BELLİ OLMAYAN RİYAKARLARIN nasıl çifte standart uygulayıp satıldıklarını göstermek için. acaba o zaman bizede böyle ceza vermemezlik yapabilirlermiydi. spor bu oynanan bir spor müsabakası SİYASETİN BURADA İŞİ YOOOKKKKK. başbakan diyarbakıra yalakalık yapacağına gitsin memleketi kurtarsın. hani söz vermişti stad için ne oldu stad işi yoksa başladıda bizim mi haberimiz olmuyo.biz böyle sesimizi soluğumuzu çıkartmamaya devam edelim arkadaşlar. sorun yapılan iki yüzlülük ben bu takımı 3.ligden beri tutuyorum yine düşsün yine tutarım.biz iyi günde burda değiliz sadece ama göz göre göre harcanmakta zorumuza gidiyor. kimse kendini kandırmasın. biz onların düşürülmesi ile ligde kalmak istemiyoruz diye. farkındamısınız bilmiyorum ama takımımız ligde diyarbakırdan da denizlidende daha kötü top oynuyo. hatta oynayamıyor. takımın gidişatı kötü futbolcularımız iyi oynayamıyor yada oynamıyor. zaten hocayla sürtüştüklerinide herkes biliyor. hocada bu kötü oyunu bi türlü değiştiremiyor artık SİVASSPORUMUZDA RADİKAL DEĞİŞİKLİKLERİN yapılma zamanı geldi bunu hoca ve oyuncular yapamıyorsa nasıl kerem öncelden özür dilettiysek bi şekilde bu duruma karşıda tepkimizi göstererek biz yapmalıyız sürç-ü lisan ettiysem affola tüm gerçek YİĞİDOLARA saygı ve sevgiler
zaral isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda zaral'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...