Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İLYAS TÜFEKÇİ***SİVAS'a YİĞİDO Gerek..!
Alt 21.03.2010, 20:11   #3
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: İLYAS TÜFEKÇİ***SİVAS'a YİĞİDO Gerek..!

İlyas Tüfekçi adını uzun süredir duymamıştık..Hala talibi olan kulüpler varmış demekki..Sivasspor İlyas Tüfekçi ile başarılı olabilir mi;ben pek emin değilim...İlyas hocanın uzun zamandır Bank Asya ve 1. ligde bile takım çalıştırdığını hatırlamıyorum...Ligi iyi tanıyan bir hoca ama bizi dahaönce de çalıştıran bu hocanın bize yararlı olacağını düşünmüyorum..Benim de bir teklifim var;niye içimşzden bir hoca çıkarmıyoruz;kim var ki diyen olabilir;ben de diyorum ki takımı iyi tanıyan takıma abilik yapmış,kaptanlık yapmış biri olan şu nada Adnasporsda oynayan futbolu iyi bilen pırıl pırıl bir genç hoca olan Muhammet Ali kardeşimiz uzun vadede neden takıma hoca olmasın...İlyas Tüfekçi daha önce de bizde hocalık yapmış bir isim ama bizim bu ligde tekrar söz sahibi olmamız için genç,başarıya aç ,yıpranmamış bir isme ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum....Başka bir alternatifde şu anda takımda yardımcı hocamız olan Talat Üzüm hocanında yanında ligi tanıyan bir yardımcıyla birlikte takımın başına getirilebileceğini düşünüyorum..Çünkü Talat hoca geçmiş yıllarda Almanya'da Köln takımında Daum'un yardımcısı olarak da çalışmış bir hoca...Talat Hoca bize gelmeden son 3 yıl Gana'da teknik direktör olarak çalışan bir hoca;takımı da Gana ligini şampiyon olarak tamamlamış..Gana diyince dudak büknler olabilir ama Gana'nın 2009 yılında 20 yaş altı Dünya Kupası Şampiyonu olduğunu ve o takımda Talat hocanın takımından 4-5 oyuncunun oynamış olduğunu da hatırlatmak isterim...Umarım bundan sonraki günler Sivasspor için aydınlık olur...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır