Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ertuğral gözyaşlarıyla veda etti
Alt 22.03.2010, 22:21   #3
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Ertuğral gözyaşlarıyla veda etti

Hakkını Helal Et Hocam!Malesef seni doğru zamanda doğru şartlarda kendi kuracağın savaşan,mücadele eden,kişilikli oyuncuların olduğu bir takımda sana mücadele imkanı veremedik...Geldiğin günden beri seni hep savundum,hep savundum,yine savundum..Çünkü asıl suç senin değil;asıl suç senin bu ligi tanımadığını,bu oyuncuları tanımadığını bile bile sana bu ligi tanıyan bir yardımcı hocayı bile vermeyenlerde...Asıl suç daha oynadığın 2. maç olan G. Antep maçında atılan golden sonra Bu takımın hocasının sen olduğunu bile bile seni çiğneyip asker selamı verip sana ve tüm Sivas camiasına hakaret edip dalga geçenlerde..Canın sağolsun hocam...Bu taraftar malesef seni bağrına basamadı,seni bir kez olsun tribünler çağırıp alkışlamadı...Biz böyleyiz be hocam,hep günübirlik başarılarla kazanacağımızı zannederiz ama aslında hep kaybederiz...Başın dik geldin,delikallıca dik olarak başını eğmeden ,gözyaşı dökerek,beşkuruş tazminat almadamn gittin..YOLUN AÇIK OLSUN HOCAM!İNŞALLAH YOLUMUZ BİR GÜN KESİŞİR!
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...