BU yazılanların sıkma olduğunu düşünenler var burda. ben bu yazılan olayı kendi gözümle görmedim. ama dediğim gibi olabilme ihtimali tahmin edemeyeceğiniz kadar çok. dedimya işin içinde fener olunca herşey çok farklı olur.
bazı arkadaşlar trabzonun 96 dan sonra bukadar kin beslediğini yazmış . fenerin o sene hakkıyla şampiyon olduğunu yazmış. ali şenin bu sene içindeki yazısını itiraflarını okumadın sanırım. ben alişenin o verdiği röportajıda bulup buraya yazacağım. ozaman nedemek istediğimizi çok daha ii anlarsınız. fenerin nekadar çirkef bi takım olduğunu çok daha ii anlarsınız. bazıları u ligde herşeyi tos pembe sanıyor. bizde fair play diyoruz. ama bunlar anlamaz fairplayden . bşarıya giden her yol mübahdır bunlara. o yazıyı bulmaya çalışacam alişenin 96 yılında fener bahçede başkanlık yaptığı zamanları bakın nasıl itiraf etmiş.
nasıl insanlar olduklarını ozaman anlarsınız.
haaa birde bazıları çıkıp fener avukatlığı yapmış burda. ama herşekilde fenerli bi ezik olduklarını itiraf etmişler. ben sivaslıyım ama fenerliyim diyenler bile var. bari bunu burda yazma istanbul yalakası.
|