Bu konuda ve Diyarbakırspor'a yapılan kıyak konusunda dün CHP'li milletvekilimiz Malik Ecder Özdemir ile görüştüm... Trabzon maçını örnek vererek bu hafta içerisinde bu konuyu meclise taşıyacağını eğer anayasa değişikliğinden dolayı böyle bir fırsat bulamazsa soru önergesi ile haksızlığın açıklamasını Spordan sorumlu bakandan isteyeceğini söyledi... Stadyum konusunda da
"Şu anda yapılan birşey var mı? Yok... Zaten yapılacağını ben düşümüyorum... 4 Yıldır bir adalet sarayı yapılamadı, bir devlet hastanesi yapılacak dediler yapılmadı, psikiatri hastanesi yapılacak dendi yapıldı ama Tokat'a, Hızlı Tren 2012'de Sivas'tan İstanbul'a 7 saatte gideceksiniz dediler şimdi 2014'e uzattıla bence o da 2020'de bitecek, yani stadın da yapılmasını Sivaslılar beklemesinler...Yapılma aşamasına gelipte bu arsalar gerçek değerinden 3-4 kat daha ucuza gidecek olursa mahkemeye dava açar ihaleyi durdururum,Sivas'ın hakkını yedirtmem, eğer stad 30.000'den az olursa yapabilecek birşey yok o beni aşar orada halk devreye girmeli baskı yapmalı ama gerçek değerlere ulaşmazsa dava açabilrim..." dedi... GS maçını sordum "Mesut Bakkal iyidir Antepten bir beraberlik alıp dönersek GS'den de en az beraberlik bekliyorum stadda olacağım" dedi