Tekil Mesaj Gösterimi
Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler
Alt 03.04.2010, 15:30   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler



“İnternet sitelerinden teknik direktör bularak Sivasspor’u kurtaramıyorsanız bize laf atmayın”

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) Sivas Milletvekili Selami Uzun, Sivasspor’da yaşanan başarısızlığın kendilerine mal edilmek istendiğini belirterek, “Biz siyaset yapıyoruz, sporla işimiz yok. İnternet sitelerinden teknik direktör bularak Sivasspor’u kurtaramıyorsanız bize laf atmayın” dedi.

Partisinin divan toplantısına katılan Ak Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Sivasspor’da yaşanan kötü gidişin faturasının partilerine kesilmesine tepki gösterdi. İstanbul Belediye maçında yaşanan olaylara rağmen Diyarbakırspor’un küme düşürülmemesi nedeni ile kentte yerel basın ve camianın tepki gösterdiği milletvekilleri arasında yer alan Uzun, kendini savundu.

Süper Lig’in 24’üncü haftasında Sivasspor’un kendi sahasında oynadığı Gençlerbirliği maçında Ak Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya’nın yuhalanmasına ve taraftarların tepkilerine değinen Selami Uzun, “Sivasspor çıksın sahaya maçlarını kazansın, düşecekse de adam gibi düşsün. Sivasspor’u kim daha çok seviyorsa en az onlar kadar biz de seviyoruz. Biz siyasetçiyiz. Bizim spora direk müdahale etmemiz ya da müdahale eder görünmemiz işin tabiatına aykırı. Sivasspor kötü gitmeye başlayınca ya bu siyasetçiler ne yapıyor demek kimseye yakışmaz. Diyarbakırspor’la Sivasspor’u karşılaştırmayın. Diyarbakırspor’un başına bir iş gelmiş. Türkiye’nin üst düzey insanlarına sorulmuş. Kimi gerçekten içinden geldiği için kimileri ise siyaset yaparak ligde kalsın demiş. Yani Diyarbakır ligden düşürülsün, Sivas kümede kalsın. Öyle bir şeyi söylemek ayıp olur. Önce Sivasspor maçlarını oynasın, maçlarını kazansın ve hakkı ile kümede kalsın. Bizim amacımız budur. ‘Bizim kimsenin desteğine, yardımına, iaşesine ihtiyacımız yoktur’ desin herkes. Sivasspor’un yöneticileri de bunu desin, halkı da siyasetçisi de bunu söylesin. Sivasspor’un kimsenin yardımına ihtiyacı yoktur. Önce Sivasspor kendi ayakları üzerinde dursun. Daha ortada bir şey yokken hemen siyasetçilerden hesap sormanın peşine düşmek yanlış. Sivasspor’un içi bu kadar nasıl boşaltıldı, 19 futbolcusu nasıl satıldı önce bunun hesabını verin. Direk konuyu siyasetçiye havale etmek işin kolayına kaçmaktır” dedi.
Sivasspor başkanı ile sürekli görüştüklerini ve bir şeye ihtiyacı olup olmadığın sorduklarını belirten Uzun, “Ne yapalım ortada bir olay yok. Sivasspor’un hakkının yenilmesi söz konusu değil, hiçbir hakem tarafından da hakkı yenilmedi. Federasyonla ilgili bir sıkıntı yok” dedi.

İNTERNETTEN HOCA BULURSANIZ

Gençlerbirliği maçında stadyumda milletvekili Hamza Yerlikaya’ya yapılan hareketlerin ayıp olduğunu ifade eden Uzun, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın bir süre önce istifa eden teknik direktör Muhsin Ertuğral’ın internetten bulunarak göreve getirilmesi açıklamasına atıfta bulunarak, “Sivasspor önce oynasın, kazanabileceği maçları kazansın. İnternet sitelerinden teknik direktör bularak Sivasspor’u kurtaramıyorsanız bize laf atmayınız. Bizim bu konuda içimiz yanıyor. Çünkü yarın öbür gün Sivasspor düşerse fatura yine bize kesilecek. Ama düşecekse de adam gibi düşsün. Adam gibi de tekrar çıkarız. Adam gibi oynarız, adam gibi de kalırsak kalırız, düşersek düşeriz. Futbol oynuyoruz, siyaset yapmıyoruz. Ama siyasete iş düşerse bunu da yaparız. Sivasspor’un yanındayız. Sizler de maçlarına gidin destekleyin. Sivasspor bileğinin hakkı ile ligde kalacaktır” diye konuştu.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...